Prati nas

Story vikend na Adi

Događaj

Story vikend na Adi

Kako se bliži leto, sve je više interesantnih dešavanja u našem gradu…

Sezona Savršenog vikenda na Adi Ciganliji se nastavlja! I ove subote i nedelje, Story i Naxi kutak u okviru kafića Koketa, na Makiškoj strani, privukao je veliki broj posetilaca, koji su uživali u različitim letnjim aktivnostima, ali i u druženju sa mnogobrojnim poznatim ličnostima koji su učestvovali u programu.

Sa posetiocima Story kutka na Adi Ciganliji družili su se Marijana Mateus, Danijel Pavlović, Biljana Cincarević, Aco i Davor iz grupe Regina, Teodora Baković, Boris Režak, Mirko Luković, Iva Štrljić, Tijana Bogićević i Vladimir Mandić.

Dame su imale priliku da dobiju savete od nutricionistkinje Maje Astaloš, da naprave novu frizuru što im je omogućio salon Bomaž, da ih šminkaju profesionalni šminkeri iz salona Kryolan, kao i da vežbaju jogu, i trenutno svetski najpopularniji ples Zumbu koji su vodili treneri iz Lifecenter-a. Veliko interesovanje posetilaca i ovog vikenda privukla je besplatna masaža koju je omogućio salon Beauty Imagini, kao i nastup trbušnih plesačica iz kluba Hamsa.

Svi koji nisu bili u mogućnosti da uživaju i da se zabave u Story kutku, mogli su sve da isprate uživo, na Naxi radiju u emisiji Savršen vikend koju su vodili urednica Story-ja Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović. Generalni sponzor projekta Ford organizovao je crtanje grafita i mnoge druge zanimljive akcije u kojima su posetioci uživali.4 komentara

4 Comments

 1. @Ja@Sam@Neko

  07/05/2012 at 12:29 pm

  Cool

 2. Victoria

  07/05/2012 at 9:17 pm

  Najbolja skola orijentalnog plesa HAMSA :)

 3. Ja

  11/05/2012 at 7:12 am

  Vikendom ima mnogo boljih, kvalitetnijih i zanimljivijih događaja od ovog. Smešni su…

 4. Mala

  11/05/2012 at 7:14 am

  Lepo reče Žika Pavlović svojoj priji – Draga prijo ovo sve m*j do m*jega…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top