Prati nas

Studenti, budite coolturni!

Događaj

Studenti, budite coolturni!

Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, i ove godine organizuje projekat pod nazivom Budi Coolturan, koji će se održati u Biblioteci grada Beograda 23. i 24. maja.

Ovogodišnja tema projekta je Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture? i čiji se uspeh ogleda u zadovoljnim učesnicima. Studentima Beogradskog univerziteta pruža se jedinstvena prilika da se, kroz zajednički rad i razmenu stečenih iskustava, oprobaju u rešavanju studija slučaja.

Prvog dana, 23. maja, zainteresovani će biti u prilici da čuju vrsne stručnjake, prisustvuju nadasve interesantnim predavanjima i time svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.

Drugog dana, 24. maja, 48 studenata Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta biće u prilici da svojim kreativnim rešenjima doprinese radu 4 kulturne institucije. Za svaku instituciju će po 3 tima, od kojih svaki broji 4 člana, rešavati studije slučaja. Timovi će, u dogovoru sa predstavnicima institucija, moći da posete kulturne institucije za koje rade studiju slučaja.

Prijave za učešće na projektu počinju 08. maja na zvaničnoj stranici projektaPrihvatite izazov, budite drugačiji. Originalnost je na ceni.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. @Ja@Sam@Neko

  05/05/2012 at 7:56 pm

  Ja mogu biti Kulturna I Cool Ali ne mogu biti CoolTurna

 2. Mislilac

  05/05/2012 at 8:08 pm

  Ako si “kulturna” i “cool” u isto vreme onda si i “coolturna”. :)

 3. macca

  07/05/2012 at 8:32 pm

  hahahaha jecooooooo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top