Studenti, budite coolturni!

Objavljeno: 05.05. 16:30

Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, i ove godine organizuje projekat pod nazivom Budi Coolturan, koji će se održati u Biblioteci grada Beograda 23. i 24. maja.

Ovogodišnja tema projekta je Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture? i čiji se uspeh ogleda u zadovoljnim učesnicima. Studentima Beogradskog univerziteta pruža se jedinstvena prilika da se, kroz zajednički rad i razmenu stečenih iskustava, oprobaju u rešavanju studija slučaja.

Prvog dana, 23. maja, zainteresovani će biti u prilici da čuju vrsne stručnjake, prisustvuju nadasve interesantnim predavanjima i time svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.

Drugog dana, 24. maja, 48 studenata Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta biće u prilici da svojim kreativnim rešenjima doprinese radu 4 kulturne institucije. Za svaku instituciju će po 3 tima, od kojih svaki broji 4 člana, rešavati studije slučaja. Timovi će, u dogovoru sa predstavnicima institucija, moći da posete kulturne institucije za koje rade studiju slučaja.

Prijave za učešće na projektu počinju 08. maja na zvaničnoj stranici projektaPrihvatite izazov, budite drugačiji. Originalnost je na ceni.


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

3 komentara

 1. savicevic.nadja@gmail.com'

  @Ja@Sam@Neko

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Thumb up 3 Thumb down 8

 2. danijelagarabiljevic@yahoo.com'

  Mislilac

  Ako si “kulturna” i “cool” u isto vreme onda si i “coolturna”. :)

  Thumb up 10 Thumb down 1

 3. rijanama_89@yahoo.com'

  macca

  hahahaha jecooooooo

  Thumb up 0 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.