Prati nas

Studenti OT pevali sa Goranom Karanom!

Vesti

Studenti OT pevali sa Goranom Karanom!

Posle toliko vremena provedenih na akademiji Operacije Trijumf konačno su imali šanse da svoje umeće i sve naučeno pokažu pred punom salom Centa Sava! Adnan, Nina, Ana, Danijel, Aleksandar, Vukašin i Igor pevali su divnu pesmu Stand by me, sa pevačem Goranom Karanom na njegovom koncertu. Čim su se pojavili pozdravljeni su ogromnim aplauzom (Danijel i Igor Cukrov ipak malo jačim). Sam nastup je bio odličan pa ni sami studenti , posle otpevane pesme nisu mogli da dođu sebi od uzbuđenja.

“Bilo je super, ali sam sve vreme mislila na to kako moram uvuć’ stomak zbog korseta koji sam obukla”, rekla je slatka Ana Bebić. Evo šta je rekao Igor u emisiji Najgori od sve dece: “Prekrasno je bilo, ali najbolje je ipak bilo kad smo došli i kad je prepuna sala počela da nam aplaudira i da uzvikuje naša imena! Osećaj je nezaboravan. Jedva čekam da to ponovim!

“Fenomenalno!“, rekao je Adnan, “Predivan je osećaj, naježio sam se…šta da kažem?!”. A šta je rekla Daca Danijel, jedini preostali srpski predstavnik na akademiji: “U šoku sam! Ja mislim da mi nismo ni svesni gde smo pevali. Pred prepunim Centrom Sava! To je čast!”


10 komentara

10 Comments

 1. mlica

  01. 01. 2009. at 15:06

  Aleksandar Belov on je jako intaligentan momak prava je faca znam d aga vecina voli sto lici na Toseta ali ja ga volim onakvog kakav jeste. Te ciero Alex:.. Milica :-)

 2. mlica

  01. 01. 2009. at 15:08

  Alex pobedices samo napred.:-))))

 3. milica

  01. 01. 2009. at 15:09

  te amo mucho tu eres un ala mehor persona de el mundo tu corason esta bueno kom tu!!!Yo te amo Alex Milica;-)

 4. george wordy

  02. 01. 2009. at 21:45

  Operacija “Trijumf” predstavlja svojevrsnu kreativnu muzicku oluju, koja je uzburkala emocije na prostoru Zapadnog Balkana sa tendencijom frontalnih premestanja kako prema zapadnoevropskim tako i prema istocno evropskim prostorima show biznisa.Napravljen je fantastican izbor, korakom po korak, stizemo do finala.Moglo je da se uradi jos po nesto, ali za pionirski poduhvat, napravljeno je sigurno i vise nego sto se ocekivalo, sto znaci da je “Operacija Trijumf” vec postala centar buducih tornada kreativnih enrgija, koja ce turbulentno oko sebe okupiti sve koji se bave stvaranjem zvezda, ne samo obarajucih glasova, vec i izgleda, uz pomoc mladih stilista, sminkera, frizera,i ostalih koji uticu da se na sceni krecu poput princeza,princeva, kao da i tako izgledaju, buduci idoli, generacija koje dolaze,modni kreatori,i drugi.Stvar mora da se radi do kraja, ali za pocetak i ovo je sjajno, Bravo, za zvezdano nebo balkansko!

 5. zorana

  11. 01. 2009. at 22:53

  nina ti si najbolja i najljepsa cura na akademiji

 6. zorana

  11. 01. 2009. at 22:55

  NINA I ANEEE
  NINA VOLIMO TEEEEEEEE

 7. ivana

  17. 01. 2009. at 01:01

  aleksandar je extra!ima i glas i stas! pored njega svi izgledaju neprimetno!

 8. kazzo

  14. 04. 2009. at 10:06

  E nije tacno Aleksandar se pored njih svih ni nevidi…Najbolji su:Ana Bebic, Milica Majstorovic,Adnan,Dzoni,Dzole,Sajko.

 9. Teodora

  10. 07. 2009. at 12:57

  ana volin teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 10. gga

  03. 03. 2010. at 21:51

  as

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay