Prati nas

Sud trajno oduzeo dete Ivani Stamenković Sindi!

Hot!

Sud trajno oduzeo dete Ivani Stamenković Sindi!

Pevačici je sud oduzeo ćerku Petru! (foto: Svet)

Pevačici je sud oduzeo ćerku Petru! (foto: Svet)

Ivana Stamenković Sindi, kojoj su prošle godine privremeno oduzeli starateljstvo nad ćerkom Petrom i dodelili je njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, preživljava novi pakao jer je sud doneo pravosnažnu presudu u korist njenog bivšeg partnera i ćerka je pripala ocu.

“U pitanju je velika nepravda i to nije nikome jasno. Nisam okarakterisana kao nepodobna majka, štaviše u Centru za sacijalni rad procenili su da se dobro staram o detetu. Petra je ocenjena kao inteligentno dete koje je iznad proseka, što su, naravno, bile zasluge majke koja se brinula o njoj. Međutim, sudski veštaci su utvrdili da otac navodno može da joj priušti bolje uslove za život i dodelili su njemu starateljstvo”, rekla je Sindi za Kurir, koja uzima Petru svakog drugog vikenda.

Bivša modelsica je otkrila da je cela situacija veoma loše uticala na malu Petru.

“Dete je u međuvremenu počelo da piški u gaće i da grize nokte, pa je evidentno da joj odvojenost od majke ne prija. Njena prava su sada ugrožena, što smatram nedopustivim”, očajna je Stamenkovićeva.

Sindi još nije rekla celu istinu rekla svojoj ćerki da to ne bi uticalo na njenu psihu i uvek o ocu svog deteta govori sve najbolje.

“Bila sam u situaciji kada me je udario dok sam držala dete u naručju, što se smatra nasiljem nad detetom. Vodim spor protiv njega, a on već tri godine izbegava da se pojavi na sudu”, rekla je Sindi, koja svog bivšeg supruga goni zbog nasilja nad njom.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Marija

  09/03/2015 at 2:43 pm

  Zao mi je zaista. Ja verujem da nije najbolja majka ali isto tako i verujem da je za njenu cerkicu najbolja. Da meni neko oduzme moje dete ja bi u Lazi zavrsila. Nema vece boli od te. Pa zivim za moje dete. Strasno Sindi zao mi je. Uzas.

 2. maja

  09/03/2015 at 4:39 pm

  Potkupio je sudije..

 3. Kole

  11/03/2015 at 12:38 pm

  Slažem se sa odlukom suda. Sud odlučuje za dobro deteta a ne majke!!!!!!!!!!!

 4. DIL

  11/03/2015 at 12:46 pm

  Ovo dete mi liči na onu malu Lukasovu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top