Prati nas

Sudija ‘Plesa’ napadnut nakon finala!

Šokantno

Sudija ‘Plesa’ napadnut nakon finala!

aleksandar josipovic

Aleksandar Josipović, jedan od članova sudijskog tima Plesa sa zvezdama, napadnut je ispred zgrade Prve srpske televizije, nekoliko minuta po završetku sinoć održanog finala!

Njega je napao Predrag Mićić, bivši trener i direktor Plesne škole RMP iz Lazarevca, otac Marka Mićića, plesača koji je bio partner Tanje Bošković.

Josipović i Predrag znaju se više od 10 godina, s obzirom da je sudija Plesa bio član Predragove plesne škole. Do sukoba je došlo jer je Mićić bio besan na Josipovića pto njegov sin i Tanja Bošković nisu pobedili. Veći sukob sprečili su klinci, okupljeni ispred zgrade televizije.

PROČITAJTE: Finale Plesa sa zvezdama – glumac odneo pobedu!

Aleksandar se nakon napada oglasio na Twitteru i najavio distanciranje od plesne škole u kojoj je načinio svoje prve pokrete.

“Posle finala pred svedocima, verbalni i fizički napad od strane g-dina Predraga Mićića, direktora plesne škole RMP i bivšeg trenera,” napisao je Josipović na Twitteru.

Redakcija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. ivan

    17/06/2014 at 2:00 pm

    Gospodina Predraga Micica poznajem licno i mogu reci da je ostavio jako lep utisak na mene, zaista divan gospodin. Iz tog razloga mi je tesko da poverujem da ga je napao, a kamo li da je to zbog toga jer njegov sin nije pobedio. Naravno da osudjujem, ovako nesto, ali mislim da po sredi nije navedeni razlog vec nesto drugo.

  2. comi

    17/06/2014 at 2:43 pm

    bila sam prisutna, razlog nije to sto Marko nije pobedio,problem datira od mnogo pre ovog show-a.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top