Connect with us

Sugar and Spice: Koncept pametne zabave i pametne hrane


Sponzorisana vest

Sugar and Spice: Koncept pametne zabave i pametne hrane

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Koncept pametne hrane i zabave - Sugar and Spice

Koncept pametne hrane i zabave – Sugar and Spice

Sugar and Spice je restoran koji za inspiraciju ima srećno vreme 70-ih, šarenilo pop-arta, naivnost i sreću koju donose rolšue i hranu koja se objedinjuje pod sloganom: Volimo brzo (spremljenu) hranu, ali ne volimo brzu hranu (We like food fast and not fast food) .Uz DJ-jeve i ozvučenje koje su koristili Rolling Stones-i, kao i disko kugle i jedinstveni enterijer, možete da uđete u sred dana u neki sasvim drugačiji film… toliko različit od svega što ste do sada doživeli.

Tvorac koncepta je Slobodan Bobi Vuković. Svoj impozantni CV formirao je u Londonu: učestvovao je u stvaranju nekoliko popularnih mesta u Londonu, koja posećuju A list i high class selebritiji: Pop – za Eric You, jednog od najvećih svetskih bankara. Osmislio je Opium u Londonu. Kreirao je prvi meni za legendarni londonski HakaSan. Radio kao regionalni direktor za Style in the city (Babushka, Bed bar, Naylon). Učestvovao je u emisiji na nacinalnoj engleskoj televiziji Channel 5 kao celebrity londonski barmen. Radio je za Rodgera Moora kao direktor u njegovom restoranu Hush. U Srbiji je kreirao Supermarket, Intergalactic Diner, a sada i Sugar and Spice.

Kada ga upitate šta je bila inspiracija za Sugar and Spice, odgovara: “Ljubav prema koktelima i dobroj i pametnoj zabavi… Vreme 70-ih, zato što je to bilo vreme pop arta i veselih boja i zvuka. Ljudi su bili srećniji. Odatle ideja za rolšue, da se vrate… Pokušaj promocije sreće bez puno para…”

Da li je i Sergej Trifunović ljubitelj palačinki?

Da li je i Sergej Trifunović ljubitelj palačinki?

Sugar and Spice je pancake house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo, salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva.

U planu su gostovanja poznatih sportista u ulozi disc jockey-a uz pomoć fonda B92. Tih dana će se naplaćivati ulaz i sav prihod od ulaznica će biti doniran u dobrotvorne svrhe kroz pomenuti fond.

Konobarice Sugar and Spice-a služe na rolšuama. One su Sweeties ekipa, imaju imena na poslu i na njih se odazivaju. Zovu se Coco, Dolce, Chilly, Honey, Ginger, a brojevi su im poslednje dve cifre godina u koje se vraćamo. Sedamdesete i osamdesete… Između primanja i služenja porudžbina jure se po prostoru i izvode trikove na rolšuama.

Sweeties ekipa

Sweeties ekipa

Sada znate gde možete da nađete koncept pametne zabave i pametne hrane. Uz enterijer i rasvetu , kao i zvuk koji vas vodi daleko od sivila i inspiriše novom energijom i ukusima. Ljubav i radost u svim čulima.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top