Prati nas

Sulejman ponovo u Beogradu na promociji Nove TV!

Događaj

Sulejman ponovo u Beogradu na promociji Nove TV!

 

sulejman

Stiže Sulejman

Sledećeg utorka, turska televizijska zvezda i jedan od najpopularnijih glumac evropskih telenovela Halit Ergenc dolazi u Beogad. Glavni glumac turske televizijske serije Sulejman Veličanstveni će na poziv Nove televizije boraviti dva dana u Beogradu, a razlog Sulejmanove posete je početak emitovanja treće sezone pomenute sezone ove hit serije. Naime, televizija Nova.rs ce 17. decembra početi sa emitovanjem svog programa, a već prvog radnog dana na njihovom program će se emitovati treća sezona ove serije koju je domaća publika obožavala.

Turska zvezda nije hirovita i spisak zahteva koje imaju njegovi najbliži saradnici i za dolazak u Beograd nije duga, ali je na njoj svakako predsednički apartman u kojem će boraviti. Najplaćeniji turski televizijski glumac sadašnjice ce odsesti u predsedničkom apartamanu beogradskog hotela Square nine, tačnije u apartmanu u kojem su tokom svog boravka u Beogradu boravili i Džejms Bond odnosno Pierce Brosnan kao i holivudska zvezda Salma Hayek.

Inace, na koktelu Nove TV koji će biti održan 17. decembra, sa turskim glumcem će se, osim predstavnika sedme sile, družiti domaće poznate ličnosti…

 

 Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Lisa

  12/12/2013 at 6:06 pm

  E, samo da nam ne zaustave saobraćaj zbog njegovog dolaska.

 2. ma...

  12/12/2013 at 6:56 pm

  selebritiji… uzas.

 3. mxm

  13/12/2013 at 12:17 am

  JEDVA CEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMM

 4. AnChY

  13/12/2013 at 12:30 am

  Ne mogu da docekam novu sezonu :) Bice uzbudljivo :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top