Sultanija Mahidevran: Ekspresan razvod od turskog bogataša!

Objavljeno: 09.02. 10:25

Razvod za 10 minuta! (foto: Sabah)

Razvod za 10 minuta! (foto: Sabah)

Turska glumica Nur Fetahoglu, koju smo upoznali kao sultaniju Mahidevran u seriji Sulejman Veličanstveni, ponovo je slobodna žena.

Naime, jedva 14 meseci od grandiozne svadbe s bogatim biznismenom Leventom Vezirogluom, Nur je rešila da se po drugi put razvede i to po kratkom postupku!

Izgleda da se i Nur i njenog drugom suprugu Leventu baš žurilo da okončaju brak, budući da su se razveli za “čitavih” 10 minuta. Mada nije potpisala predbračni ugovor, glumica je odbila predlog da sudije sa suprugom podeli zajedničku imovinu i prihvati alimentaciju. Budući da nikad nisu pričali o privatnom životu, razlog kraha njihove ljubavi još nije poznat javnosti.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Elma

    I,što ovo neke ljude uopšte čudi??!!
    Mene lično,nije.Ljudo se danas vjenčavaju da bi se što brže,ekspresnije i razveli.Institucija i pojam braka danas je na niskim granama.Sve se relativizira i uopštava,ne zna se šta je to što uopšte predstavlja brak,pa da bude svrsishodno i samom cilju.A kamoli tek i druga sveta načela.Danas je sve trivijalno,beznadežno i relativno,pa i brak,na žalost! :)

  2. tanja

    nerazumjem

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.