Prati nas

Sunce iz Teletabisa krenulo na fakultet

Extra

Sunce iz Teletabisa krenulo na fakultet

Nekad i sad ( foto: In Touch Weekly )

Nekad i sad ( foto: BBC/SWNS)

Neki od vas su sigurno odrasli svakog jutra budeći se uz Teletabise i Sunce sa likom nasmejane bebe kojim je počinjala svaka epizoda. Danas ta beba ima 19 godina i krenula je na fakultet.

Jess Smith je na jednom času koledža za profesionalne plesače iznenadila sve svoje kolege prilikom igre u kojoj je svako iznosio o sebi činjenicu koju drugi nisu znali o njemu. Jess je nasmejala sve do suza kada je priznala ono što je krila tokom svih godina čak i od svojih prijatelja iz srednje i osnovne škole.

“Ja sam beba-Sunce koja vas je celog detinjstva pozdravljala na početku svake epizode Teletabisa.” Ne verujemo da je bilo ko od njenih kolega imao zanimljiviji odgovor od nje.

U to vreme je 9-mesečna Jess dobila 250 funti za ovaj angažman, kao i kutiju prepunu igračaka. Njeni roditelji nisu ni slutili kakav će hit među decom širom planete postati Teletabisi. Iako je i kasnije dobijala razne ponude za snimanja njena majka ih je odbijala jer je Jess bila stidljivo dete.

Pogledajte prvih nekoliko sekundi ovog snimka u slučaju da ne možete da se setite o kom Suncu se radi.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
4 komentara

4 Comments

 1. Naninanaj

  24. 12. 2014. at 20:53

  Na pocetku ove emisije na britanskoj tv pisalo je da je za decu sa posebnim potrebama.Mi smo ovde to gledali svi I odusevljavali se, a nije imalo smisla . Svaka epizoda je bila skoro na isti fazon sa nerazumljivim recenicama. Sreca da se vise ne emituje.

 2. ciaiii

  25. 12. 2014. at 07:38

  devojka je ruzna a teletabisi su bili samo za debile……

 3. Velma Kelly

  26. 12. 2014. at 18:51

  Pa Teletabisi su bili za odredjeni uzrast, tacnije za bas malu decu, a ne za odrasle pobogu!

 4. cersei

  27. 12. 2014. at 13:38

  Na Vikipediji pise da je serijal bio predodredjen za bebe i decu predskolskog uzrasta, tako da ste pogresno informisani.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top