Prati nas

Suprotnosti se privlače: Ove zvezde su srećne u braku sa anonimim ličnostima!

Hot!

Suprotnosti se privlače: Ove zvezde su srećne u braku sa anonimim ličnostima!

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Kažu da iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena, i obrnuto. Međutim, mnogi pod ovim smatraju da par mora da se bavi istim poslom, i ima ista interesovanja kako bi njihova veza ili brak uspeo.

Sa gore navedenim se definitivno ne slaže 10 poznatih ličnosti, koje su u braku sa onima koji nisu uopšte poznati, i ne pripadaju šou-biznisu – naprotiv, oni su sa svojim anonimnim bračnim saputnicima srećni, a kao dokaz su godine ljubavi koje su iza njih. Ove ljubavi prate i zanimljive priče koje će vas definitivno raznežiti

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Vince Vaughn i Kyla Weber

Glumac, Vince Vaughn, bio je godinu dana u vezi sa glumicom Jennifer Aniston od 2005. do 2006. godine, kada su raskinuli zbog navodne glumčeve preljube. Vaughn 2009. godine upoznaje brokerku Kylu Weber, sa kojom se venčao nekoliko meseci kasnije. Kyla i Vince imaju ćerku i sina.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Meryl Streep i Don Gummer

Čuvena Meryl Streep već 25 godina je u braku sa vajarom Donom Gummerom. Par je upoznao brat poznate glumice, pa su ubrzo započeli vezu koja je kasnije krunisana brakom. Njih dvoje su roditelji četvoro dece, muzičara Henrya, glumica Mamie i Grace, kao i manekenke Louise.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Matt Damon i Luciana Barroso

Popularni glumac Matt Damon imao je dugogodišnje veze sa koleginicama Winonom Ryder i Minnie Driver, ali one se nisu slavno završile. Zatim 2003. godine upoznaje Brazilku Lucianu Baroso, koja je radila kao barmen i oženio ju je 2005. godine, nakon dve godine zabavljanja. Luciana i Matt imaju tri ćerke, dok ona ima još jednu ćerku iz prethodnog braka.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Christine Marinoni i Cynthia Nixon

Zvezda serije Seks i Grad, Cynthia Nixon, bila je u skladnom braku sa suprugom Dannyem Mozezom sa kojim ima dvoje dece. Međutim, par se rastao zbog čestih nesuglasica, a Cinthya tada upoznaje aktivistkinju Christine Marinoni sa kojom se venčala 2012. godine i imaju sina. Slavna Miranda u jednom intervjua je izjavila kako je pre Christine imala isključivo heteroseksualne veze i deklarisala se kao biseksualka.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Marcia Cross i Tom Mahoney

Glumica, Marcia Cross, bacila je oko na brokera Toma Mahoneya u jednoj cvećari, prišla mu je i pitala ga da izađu. Njena hrabrost se isplatila pa su njih dvoje započeli dvogodišnju vezu koju su krunisali brakom. Zvezda Očajnih domaćica zahvaljujući veštačkoj oplodnji rodila je blizance Edena i Savannah.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Tina Fey i Jeff Richmond

Komičarka, Tina Fey, 1994. godine upoznala je pijanistu Jeffa Richmonda u jednom muzeju u Čikagu. Par je osetio varnice istog dana, nakon čeka su započeli sesmogodišnju vezu. Tina i Jeff su se venčali 2001. godine, i imaju dve ćerke sa kojima žive u luksuznom apartmanu u Njujorku.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Elizabeth Banks i Max Handelman

Glumica, Elizabeth Banks, upoznala je sportskog novinara Maxa Handelmana na fakultetu 1992. godine. Započeli su 11-godišnju vezu i venčali su se 2003. godine. Uz pomoć surogat majke, Elizabeth i Max su postali roditelji dva sina.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Chris O’Donnell i Caroline Fentress

Glumac Chris O’Donnell svoju suprugu, učiteljicu Caroline Fentress, upoznao je na fakultetu kada je došla u posetu svom bratu koji je sa glumcem delio sobu. Par je ubrzo započeo trogodišnju vezu, a Chris je u jednom od svojih intervjua otkrio, kako je znao da je Caroline ona prava čim ju je ugledao. Slatko. Njih dvoje su danas u braku i imaju petoro dece.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Eric Bana i Rebecca Gleeson

Glumac Eric Bena 1995. godine upoznao je novinarku Rebeccu Gleeson. Par se venčao 2007. godine i danas žive u Melburnu sa dvoje dece, Klausom i Sophiom.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar

Komičar Jerry Seinfeld 1998. godine, upoznao je PR menadžerku Jessicu Sklar u teretani u Njujorku. U to vreme, Jessica se upravo vratila sa medenog meseca sa svojim tadašnjim suprugom. Posle godinu dana, Jessica se razvela od supruga i udala se za Jerrya, a u jednom od svojih intervjua navela je da Jerry nije razlog njenog razvoda, već svađe sa suprugom koje su kulminirale i pre njihovog braka. Jessica i Jerry imaju troje dece Sashu, Juliana i Shepherda.

2 komentara

2 Comments

  1. El muchacho

    24. 08. 2015. at 11:52

    Kako je lepo videti da je poneki brak jos opstao. Meryl Streep i prelepa Elizabeth Banks : ) Ima mnogobrojne i raznovrsne uloge i u (ponekim) blokbasterima, veoma podcenjena kao glumica. I nadasve simpaticna i izuzetno lepa zena. Nije sve u izgledu definitivno !

  2. Smrt Pece Prase

    24. 08. 2015. at 12:31

    Kao i brak Christiana Bale-a sa Sandrom Blazic, koja je bila licni asistent glumice Winone Ryder.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top