Prati nas

Supruga Jamie Dornana ne želi da gleda ’50 nijansi ‘

Šokantno

Supruga Jamie Dornana ne želi da gleda ’50 nijansi ‘

Amelia ide na premijere sa suprugom, ali ne gleda film (foto: WENN)

Amelia ide na premijere sa suprugom, ali ne gleda film (foto: WENN)

Najiščekivaniji film godine, 50 nijansi – siva je imao svoju svetsku premijeru, a Jamie Dornan koji tumači glavni lik u filmu otkrio je jednu zanimljivost.

On je izjavio kako između njega i glavne glumice Dakote Johnson je postojala jaka hemija i da je to glavni razlog zašto scene seksa izgledaju toliko stvarno. Iz istog razloga, njegova supruga ne želi da odgleda film, ali ga i dalje prati na premijerama i pruža mu podršku.

Želi da me podrži i da bude uz mene, ali i dalje ne želi da gleda film. To je njena odluka i ne želim da vršim ikakav pritisak na nju. Svesna je da je to sve samo gluma, ali nije joj nimalo prijatno da gleda takve scene” izjavio je Jamie, koji sa svojom suprugom Ameliom Warner ima ćerku staru petnaest meseci.4 komentara

4 Comments

 1. lady.me

  20/02/2015 at 3:50 pm

  Ništa čudno, isto bih se ponašala i ja. I nikad neću moći razumjeti glumce i uticaj tzv. “glume” na privatne živote. Da se ona ili on ljube sa milion drugih ljudi, meni je to nezamislivo, pogotovo ako jedno od njih dvoje nije u tim nekim vodama. Svaka čast na nivou tolerancije!

 2. 50 nijansi dosade

  20/02/2015 at 7:11 pm

  Koje scene prijatelju koje? Smorili ste me dva sata …

 3. mare

  20/02/2015 at 8:30 pm

  kako lepa, prirodna zena, bas su lep par :)

 4. aaa

  21/02/2015 at 12:42 am

  Žena mu je jako lijepa, kao i on!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top