Prati nas

Survivor: Bojana našla tajni imunitet, Vesna pala na ispitu iz matematike!

Vesti

Survivor: Bojana našla tajni imunitet, Vesna pala na ispitu iz matematike!

U sinoćnoj epizodi Survivora, lepa manekenka Bojana noć je provela sama na improvizovanom splavu, a zadatak joj je bio da nađe skriveni imunitet. Posle nekoliko sati traganja vođa Kasuko plamena uspela je u svojoj nameri, ali rekla je kako nije sigurna da li će svom timu otkriti da je imunitet pronašla.

Sa druge strane, na tajnom ostrvu još uvek borave Vesna i Nikolija. U igri za nagradu, Vesna nije mogla da reši prilično jednostavan matematički zadatak, pa sebi i Nikoliji nije uspela da osvoji nagrade, među kojima su bili i kafa, cigarete, šampon, sapun…

Ono što će vas možda nasmejati je koreografija i mrdanje kukovima Marka Bulata, koji je pokušao da svoje saplemenike nauči kako se igra, po uzoru na njegov spot za pesmu “Ritam oko”. Pogledajte kako je to izgledalo…

Večeras nas očekuje plemenski savez, kada jedan od takmičara iz plemena Kasuko izlazi iz takmičenja i verovatno se pridružuje Vesni i Nikoliji na pustom ostrvu.

Šta mislite ko će to biti?

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Kraljica mature

    05/11/2010 at 12:33 pm

    Rekoh ja da je Bojana sposobna,lepa i inteligentna osoba.Bas mi krivo za Vesnu,meni se ona jako dopada kao osoba,a sto se tice ispadanja,stvarno ne znam,moze biti bilo ko.

  2. Tijana

    05/11/2010 at 5:59 pm

    Bojana je stvarno extra! Bas mi je drago sto je nasla imunitet.A Vesna ne moze ni jednacinu da resi xD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top