Prati nas

Survivor: I Milena na Ostrvu duhova!

Vesti

Survivor: I Milena na Ostrvu duhova!

Pošto su morali nekoga da izbace iz svojih redova pleme Ga’ dang odlučilo je da to ponovo bude ženski takmičar. To je Milena, koja je bila ugrožena i na prošlom plemenskom savezu, ali je tad od Aleksandra dobila imunitet.

ga dang

Ovog puta zgodna Paraćinka znala je da će ispasti, pa se tako čitav dan pred savez spremala i opraštala sa ostalim takmičarima. Na Ostrvu duhova dočekaće je Ana koja je u duelu pobedila Gordanu, koja je okončala u potpunosti svoj put u Survivoru.

milena

Inače atmosfera u dva suprostavljena plemana se mnogo razlikuje. Iako imaju mnogo gore uslove i čini mi se i manje hrane pleme Manobo je stalno nasmejano, stalno se šale i imaju odličnu međusobnu komunikaciju.

Sa druge strane, pleme Ga’ dang odiše negativnom energijom, a raskol između takmičara najviše je počeo da se oseća kad su se posvađali oko hrane. Višnja, koja je ljuta na muškarce koji po njenom mišljenju jedu previše, kratko je poručila da će na plemenskom savezu sledćeg puta biti haos… Hmmm, otom potom…

foto: survivor.rs2 komentara

2 Comments

  1. milena

    13/11/2009 at 3:07 pm

    najbolj je visnja

  2. Milanova sadasnja

    14/11/2009 at 2:45 pm

    Zao mi je sto je ispala Milena, bila je najbolja od zenskih. Navijam za Aleksandra Krajisnika i Luku Rajcica,a iz plemena Manobo;Njegos,Klemen i Ana!!!!!GA DANG SAMO NAPRED!!!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top