Connect with us

Survivor: Izbačen Ognjen!
Survivor: Izbačen Ognjen!

“A što se ti bojiš svaki put kad dođe taj Plemenski savet?” pita Aleks Avu. “Svaki put se rasplačeš, uvek ima drame. Zašto tako?! Od prvog dana to radiš, od prvog glasanja kad je bila ona situacija sa Stanijom. Ava, ti prebrzo zaključuješ stvari i naivna si jer ne shvataš da te momci koriste i da im služiš samo da bi došli do svog cilja.”

Aleks u intervjuu kaže da je Avi pokušala ukazati na greške koje je pravila i to za njeno dobro. Ava priznaje da se već 15 puta osetila ugroženo, ali da je sada već imuna na to i da joj je svejedno. Aleks joj kaže da muškarci nikada neće biti jedni protiv drugih i da i ona mora nekada biti na ženskoj strani. Ipak, Ava joj priznaje da je razmišljala da svoj glas da Martini ili Maji Leni, a Aleks je ubeđuje da greši i da njih dve sigurno neće glasati za nju.

Ipak, muškarci će upravo glasati za Avu, bar tako kažu Sebastian i Ognjen.

“Ona je još u Boruki uradila neke ružne stvari protiv muškog dela plemena, mi smo je zaštitili a ona nas je kasnije izdala. Zato sam još tada rekao da ću je kad-tad izbaciti” kaže rukometaš.

Aleks tvrdi da će svoja dva glasa dati Nikoli, dok Vlada ne veruje da žene mogu izbaciti nekog od muškaraca jer ipak su oni jaki takmičari.

Plemenski savet počinje upravo Andrijinim obraćanjem Avi. On podseća kako je prošli put preživela čak dva glasanja i pita je šta misli ko je zaslužanšto je ona još uvek u igri.

“Dečki”, kaže ona. “Spasila su me verovatno dva glasa koja je imao Vlada. Znači, on je konkretno zaslužan, ali i ostali su pripomogli.”

Sledeća Andrijina pitanja upućena su Ognjenu koji kaže da Survivor najbolje razume Sebastian, da je najomiljenija u plemenu Martina, a da su po njegovom mišljenju favoriti Plemenskog veća Aleks, Sebastian, Vlada i on, što izaziva Jelenin podmukli smeh.

Pročitajte još i:  Ko su učesnici novog VIP Survivora?

Na red za odgovore dolazi i Nikola. On kaže da mu je najveći muški oslonac Vlada, a od devojaka, posle kraćeg razmišljanja, izgovara Kristinino ime.

Da li ćete ti i Kristina uspeti da sačuvate jedno drugo do finala?” pita ga Marijana.

“Ja nju čuvam od početka”, kaže Nikola.

“Nisam sigurna”, sumnjičavo odgovara Kristina.

Ona objašnjava da je tog dana imala polemiku s muškim delom plemena, kada su joj svi rekli nešto što joj se nije dopalo.

“Sebastian mi je rekao da on misli kako nijedna žena ne zaslužuje da uđe u finale! Ja mislim da su finale zaslužile Aleks i Martina, čak me je i Maja Lena prijatno iznenadila, nadmašila je moja očekivanja.”

Međutim, na pitanje kome nije stalo do pobede, ruke dižu samo žene: Kris, Martina, Maja i Ava. Za razliku od njih Sebastian kaže da je u Survivor ušao bez ambicija za pobedu, ali pošto je dogurao dovde pobeda mu je sada cilj. Isto to izjavljuje i Aleks posle rasprave sa Sebijem oko muško-ženskih podela u kampu.

“Iskreno, sad mi je jako stalo da se nađem u finalu, želela bih to i daću sve od sebe. Znam da bi me muškarci izbacili da nemam imunitet, ali mislim da žene imaju šansu da opstanu. Bilo bi super da smo složni kao oni.”

Jelena se mnogo iznervirala i šokirala posle priča o podelama na muškarce i žene:

“Mene to užasava! Kakve su to gluposti?! Ovo je sramota i ovo je sve tužno! Vi ne zaslužujete da sedite ovde. Zaista mi se plače i jedva čekam da odem u svoj kamp koji su izgradile žene i u kojem muškarci peru sudove i ne osećaju se kažnjeno zbog toga.”

Besna Jelena onda upućuje pitanje Nikoli i insistira da joj kaže koji su ga to ljudski kvaliteti doveli do ujedinjenja, pošto je, tvrdi, katasrofalan u igrama a nije ni neka vrednica u kampu. Pomalo zbunjeni Nikola joj nakon kraće rasprave odgovara da je njegov adut iskrenost. Rasprava se i dalje nastavila oko žena u finalu, pa ni Milan ne može da odgovori na pitanje koja od samplemenica bi mogla ući u završnicu rialitija, ali kaže da će svoj glas za ispadanje sigurno dati nekoj od žena. Pre početka glasanja Sebastian svoju ogrlicu za lični imunitet daje Nikoli.

Pročitajte još i:  Stanija nudila mito za pobedu!

“Nakon ovog večeras nemam više ambicije da idem dalje, malo mi se smučilo, a čini mi se da Džonija najmanje gotive i ne bih hteo da on ispadne. Zato mu dajem svoj imunitet.”

A ono što je usledilo niko nije očekivao. Sedmi član Velikog veća posle prebrojavanja glasova postao je Ognjen! Za njega su glasale Aleks (od nje je dobio dupli glas), Kristina (koja je sva uplakana glasala za njega, uz obrazloženje da ju je strašno uvredio. Šta god se desilo između njih to kamere nisu snimile, ali je svakako bilo dovoljno da novosadska stilistkinja zaplače i glasa za njega), Maja Lena i Ava.

“Za mene su glasale osobe koje su do pre pola sata govorile o meni sve najlepše, osobe kojima sam pomogao, tako da je to na njihov obraz. One bi sad morale da se držezajedno, jer je to jedini način da opstanu, ali mislim da u tome neće uspeti, jer će se sad muškarci potruditi da naprave klan, pobede u svim borbama i da ih izbace. Iskreno se nadam da će biti tako”,  rekao je Ognjen po dolasku u Veliko veće.

U kampu plemena Sibu žene su razgovarale o izbacivanju, Ognjenovom šoku posle glasanja, dok su muškarci bili nervozni i tihi. Odvojili su se od žena, spremni za spavanje kako bi što pre zaboravili taj dan…

Loading...
12 Comments

12 komentara

 1. Potterhead

  12/05/2012 at 12:48 am

  bas mi je dragoooooooo.. ognjen je najgori od pocetka. :DDDDD

 2. :)

  12/05/2012 at 8:18 am

  Jadan Nikola,Jelena me izludjuje!!!Jelena je iskompleksirana osoba kojoj je krivo sto nije stigla do ujedinjenja pa hoce da izbaci najace!!1Krava!!

 3. natasha022

  12/05/2012 at 10:01 am

  aaaa, napokon ! :)

 4. Ko.To.Tamo.Peva

  12/05/2012 at 10:10 am

  E decko se mnogo pravio pametan :)…hahah
  Nije mi zao sto je ispao, zasluzio je…furao je fazon JA PA SAMO JA….:D

 5. svetko

  12/05/2012 at 1:04 pm

  uh konacno, jos da hoce Nikolu izbacit sve bi bilo odlicno

 6. AnaKidrauhl

  12/05/2012 at 1:40 pm

  Napred zene! Hocemo zenskog pobednika.

 7. Nije mi do kolena,tvoja nova malena ;)

  12/05/2012 at 2:21 pm

  On je ovde najvise poznat;)
  U igrama se pokazao,pokazao je da moze sve.Ne razumem zasto su ga izbacile.One,realno,nisu dovoljno spremne i najslabije su.Ja od pocetka navijam za Sebastijana,Ognjena,Vladu i Nikolu,izgleda da ce to sada poceti da se smanjuje…Ja bih Avu prvu izbacija,jako je ne zahvalna i nije se pokazala u igrama,okej je to sto ona radi po kampu,pere sudove i to,ali to za prezivljavanje nije dovoljno.;)
  Meni je jako zao sto je ispao Ognjen.

 8. Monroe

  12/05/2012 at 5:25 pm

  pa mislim dobro ste se setileda izbacite ovo siledziju i agresora podivljalog, on je samo za u planinu da tera ovce a ne sa ljudima da se igra, pobi silne ljude u onim irama … i besno odgovara na pitanja , ajde cao sad

 9. Gotye

  12/05/2012 at 6:57 pm

  Drago mi je da se žene drže zajedno,ali bih i kod njih izbacila većinu,one su pomalo i glupe i idu jedna protiv druge,i to zbog ničeg drugog,nego zbog muškaeaca.Te tako neka kaze drugoj šta su joj momci rekli,a ova druga komentariše sama kameri ”mislim kako je ona glupa,to su je videl golu…kakva glupača” i takve gluposti,a momci su jaki,mada ovo je vreme kada treba izbacivati najjače i zato oni ispadaju.I ova mala Kristina mi deluje sva negativna,pokvarena,najveća uvlakača u dupe,sa politikom samo da zaštitim svoju bulju,a ni drugi nisu bolji.

 10. Goca

  14/05/2012 at 11:09 am

  A mene najviše interesuje da li je “dobrica” Sebastijan svestan da je on smestio Ognjenu izbacivanje, jer bi u protivnom ispao Nikola. I da li je to slučajno?

 11. lee

  14/05/2012 at 2:05 pm

  Aleks, svaka cast! tako se igra! sledeci Seb! a i Ava je zasluzila vec odavno da leti, sad je to opet dokazala

 12. Mici

  18/05/2012 at 2:06 pm

  Jao kako ognjen lupa,kao pomaze im od pocetka… Gde pomaze? Bio je grub prema svim devojkama osim kristine a pogotovo prema avi… :O

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top