Prati nas

Survivor: Ko najviše jede, a ko je našao tajni imunitet?

Survivor: Ko najviše jede, a ko je našao tajni imunitet?

Martina je umorna i iscrpljena od borbe, ali je uporna i rešena da pronađe tajni imunitet, pa staloženo rešava zadatak po zadatak i konačno stiže do vredne amajlije u obliku prstena!

Za to vreme Žare pravi lažni tajni imunitet. Jelena kaže da mu to neće proći, a ionako će ga Mia i Stanija odati.

“Apsolutno se ne slažem s tim. To je deo ove igre, ali onaj deo koji mi se ne sviđa”, kaže gospođa Mia, a Stanija zaključuje da je to veoma nisko i podlo, i da ona tako nešto nikada ne bi uradila.

Ali ono što je definitivno napravila je razdor među odbačenima, jer Žare i Radovan više ne mogu da je podnesu i odlučuju da naprave drugi kamp, a i Jelena je u tom fazonu.

“Ovde su varnice non-stop!” – kaže Marko. “I najbesmislenija stvar ovde je razlog za svađu. Ja ne želim u tome da učestvujem i ponašam se kao da sam na odmoru.”

I Stanija, naravno, ima mišljenje o podeli. Smatra da je za sve kriv Žarko.

“Žare želi da se muškarci odvoje jer su žene dominantnije, a kaže da sam ja glavna kuvarica. I Radovanu to odgovara, jer već počinje psihički da puca i pada u depresiju zbog neuspeha sa Aleksandrom koja ga je odgurnula od sebe i rekla mu da čeka da sve ovo prođe, pa će onda da odluči. A zapravo to I nije bila njena odluka, već joj je Žarko rekao da tako uradi, tako da ih je on na neki način rastavio. Ali to je za Aleksandrino dobro.”

Uskoro im dolazi Martina. Svi je, osim Mie, srdačno dočekuju. Ona im priča o poslednjoj borbi, kako je bila surova, kako ih je Ognjen šamarao, da su zapravo svi bili grubi jedni prema drugima i pokazuje im modrice i ogrebotine. Martina ima “čast” da prisustvuje svađama u plemenu, a sve počinje kad se pomene reč hrana. A na tu reč najviše je osetljiva Stanija. Ona optužuje Jelenu kako je rekla da će kuvati pirinač samo za Radovana i Žareta.

“Kako te bre nije sramota?! Ti nisi normalna! Dođi da vidiš koliko ovde ima!” – kaže joj šminkerka, a kasnije pred kamerama objašnjava Stanijinu nervozu. “Stanija mnogo jede. Stvarno! Ona će se ugojiti ovde. I ona i Mia.”

Kad vide da se Jelena ozbiljno iznervirala, Stanija i Mia kažu da je sve bila šala. Jelena smatra da lažu, da takva situacija traje već nekoliko dana I da će svoju kulminaciju imati uskoro. Koliko sutra! Uglavnom, Stanija je većinu toliko iznervirala, pa Radovan odbija večeru i svoj deo prepušta njoj. Toliko ga je izvela iz takta, da je otišao van kampa kako bi se smirio. Martini priča koliko je Stanija bezobrazna i alava.

“Kao najveća prasica je pojela sve banane, nikog nije ponudila. Kao da nije jela pet godina, a jela je već šest puta danas. I tako svakog dana. Čim dođu kamere gura se u prvi plan, da bi se videlo da ona kuva, da ona sve radi. Mi joj donesemo vodu, zapalimo vatru, a ona kao kuva za sve. Jede 50 puta dnevno. Prasica, Mis Pigi”,  priča revoltiran i odlazi u noć.

“Volela bih da Radovan nije ovde. On je prevredan I predobar, jako je dobro igrao. Nije zaslužio da bude ovde”, kaže Marti, koja ga kasnije sa Jelenom traži i doziva.

Stanija tek tada vidi da je napravila haos u plemenu i prosto ne razume kako niko nije shvatio njenu “šalu”.

U Matambu je opušteno, možda pomalo i dosadno. Sede, kuvaju, leže, pričaju. Aleks, Maja i Ogi razgovaraju o osobama koje im najviše prijaju u plemenu. Maja Lena izdvaja upravo Ognjena.

“On je moj jastuk, mislim da je dobar čovek, volim slušati njegove priče. Osećam se zaštićeno pored Ogija.”

U Boruki je tog dana najvredniji bio Neven. Da li ga je grizla savest što je bio nepravedan prema Martini ili mu je jednostavno prethodna borba podigla adrenalin, ne znamo, tek do tada lenji Neven je radio kao mali mrav, čak je i drva sekao i nosio.

“Ono od juče može da bude presudno u izbacivanju, ali i ne mora. Sad nijanse odlučuju. Možda je čak vreme da ja odem” – kaže Neven, dok Ava smatra da je i ona ugrožena.

Na malu borbu stiže i Martina koja ima priča o psihijatriji na ostrvu odbačenih, o Stanijinom i Mijinom teroru. Pronalazak tajnog imuniteta ostaje tajna. U borbi za lični imunitet, u kojoj je trebalo slagati kocke, pobeđuje Milan. Bira crni glas.14 komentara

14 Comments

 1. Potterhead

  25/04/2012 at 10:34 pm

  Ognjen i Zare su najodvratniji. A zasto Stanija ne bi jela kada hrane ima dovoljno?

 2. brsf

  25/04/2012 at 10:53 pm

  Stanija u trenucima preteruje, ali opet, dovoljno ima hrana, pogotovo tako kod njih, nek joj daju nek jede. Lakse je da se ne jede kada su igre, ovako kad sede po ceo dan naravno da misle na hranu. Bolje to nego ko Kristina koja je prvi put jela pasulj u Survivoru!!!!!!
  A Zare namerno provocira i sada ce da posvadja Staniju i sa Radovanom i sa Aleksandrom. UZAS

 3. Still number one

  25/04/2012 at 11:12 pm

  Ma celu zapršku zakuvaju Žare i “lepa” Jelena. A onda prepuste ostalima da izvedu kulminaciju. Jako su prevejani i negativni. Oni trebaju da budu izbačeni sa ostrva odbačenih na pučinu ili Goli Otok! :D

 4. Nikica

  25/04/2012 at 11:36 pm

  Mislim da ce sutra da odu Ava ili Milan, mada i Neven moze, ali to bi vec bila steta :D

 5. ufff

  25/04/2012 at 11:49 pm

  Meni je Martina najbolja i najpoštenija :D

 6. Ljubica

  26/04/2012 at 12:28 am

  stanija je ruzna samo tako, a ovaj ljigavi ognjen je takav siledzija da je to strasno, da je mene u borbi tako vukao i udarao ja bi ga uvatila za onu stvar pa da vidimo ko je jaci , sivonja …

 7. Papi

  26/04/2012 at 12:45 am

  Nadam se da ce luda Ava ispasti sutra!

 8. lol

  26/04/2012 at 3:15 am

  Ja pretpostavljam da ce Martina Nevenu da pokloni imunited i da ce Ava da ispadne. I samo zelim da naglasim koje je dno dna ovaj Zare i koliko sebi daje za pravo ljude da vredja. Ko je uopste cuo za njega? Neki trecerazredni voditelj koji ni u svojoj zemlji nije poznat. A o njegovom ponasanju u poredjenju sa njegovim godinama i da ne pricamo.

 9. ja

  26/04/2012 at 8:37 am

  tu staniju bih mogla zadaviti kolko je odvratana i zlobna

 10. Iva

  26/04/2012 at 10:30 am

  Zare je totalni retard a Jelena negativna,mracna i zla zena.Stanija je za njih mala beba a to sto ima dobar apetit nije nikakav greh,pogotovo sto imaju dovoljno hrane i niko ne ispasta zbog nje.Ona Aleksandra je totalno jedno glupo,prazno i nebitno stvorenje dok su mi Ognjen,Kristina i Vlada favoriti mada je i Martina skroz ok

 11. jeca:D

  26/04/2012 at 11:41 am

  Martina je super!!100000 puta bolja od onog odvratnog zareta i iskompleskirane Jelene!!Onaj Ognjen je takva budaletina i nasilnik da ga stvarno treba izbaciti!!Vlada i Martii do kraja!!! <33

 12. JekaPetrovic :D

  26/04/2012 at 4:05 pm

  ZARE ME NERVIRA! UŽASSS XD
  DRTINA MATORA :P

 13. Saska

  26/04/2012 at 6:30 pm

  Ognjen i Zare su odvratni….
  A Stanija moze da je jede koliko ona hoce a ne koliko joj drugi kazu..!

 14. loodacha

  01/05/2012 at 12:03 am

  Ahahaha… Kakva je ,,pantljicara” :D Jadnoj martini je vjerujem ono bila najduza noc na ostrvu-na otoku :D “Kao najveća prasica je pojela sve banane, nikog nije ponudila. Kao da nije jela pet godina, a jela je već šest puta danas. I tako svakog dana. Čim dođu kamere gura se u prvi plan, da bi se videlo da ona kuva, da ona sve radi. Mi joj donesemo vodu, zapalimo vatru, a ona kao kuva za sve. Jede 50 puta dnevno. Prasica, Mis Pigi” -predobro!! :DD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top