Prati nas

Survivor: kupanje i lažno ujedinjenje

Vesti

Survivor: kupanje i lažno ujedinjenje

Iako su VIP Robinzoni bili ubeđeni da je došlo vreme za ujedinjenje, moraće još malo da se strpe…

Nakon čitanja jutarnjih poruka, i u Kasuku i u Bahandiju zaključuju da je na pomolu ujedinjenje. Kod većine je prisutan osećaj zadovoljstva zbog ulaska u narednu fazu takmičenja. Iako nisu u potpunosti sigurni šta ih čeka, oba plemena se za svaki slučaj pakuju stvari za koje Andrej kaže da smrde ko đavo.

Susret Bahandija i Kasuka nagoveštava ujedinjenje. Tuš kabine, četkice za zube, kupke i šamponi, bili su više nego dovoljni da netrpeljivost između dva plemena momentalno splasne. Vrisku oduševljenja iskoristio je Miloš i zauzeo busiju pod tušem. Iako mu sugerišu da se ne skida go zbog kamera, glumac ne haje mnogo i već u sledećoj sekundi skida šorc. Žene su ipak bile malo stidljivije…

A na priređenom partiju svega u izobilju…

Sve oči uprte su u mnoštvo hrane i pića. Sirevi, morski plodovi, pečenje, kolači, razne vrste alkohola, sokova, voća… Slika od koje izgladnelim „robinzonima“ zastaje dah. Razlike između plemena nestaju ubrzanim tempom. Tako Edin par minuta đuska sa Gocom, dok Andrej pozira u zagrljaju sa Katarinom i Jelenom. Miloš koristi priliku da pokaže svoj muzički talenat i sa gitarom u ruci prati Tonija koji repuje. Zvuci domaćeg popa i narodnjaka ne prijaju glumcu, pa ubrzo ustupa instrument i započinje druženje sa kubanskim tompusom. Poskakivanje u kolcu prekida Andrijin dolazak. Svi očekuju da će im saopštiti nešto loše, što se i dešava. On otkriva da ujedinjenje lažno i da jedan takmičar posle borbe ispada.

Kako je izgledao Knezov dolazak u Novo kraljevsto, ali i lažno ujedinjenje pogledajte…

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top