Prati nas

Survivor: Radovan prvo muvao Staniju?

Survivor: Radovan prvo muvao Staniju?

“Da li je to istina ili mi se pričinjava? Da li je on stvarno došao ili ne? Ne mogu da verujem”, to je bio Aleksandrin komentar kada je na plaži ugledala Radovana kako joj ide u susret.

Zagrljaji, osmesi, pogledi… Simpatije i privlačnost su očigledni, Aleksandra je presrećna, osmeh joj ne silazi s lica. Radovan joj priča kako je izabrao susret s njom i dobio jedan negativan glas za Plemenski savet, što tek izaziva nevericu kod mlade Makedonke.

“Mnogo mi je drago što je došao! Ovde mi je svaki dan depresivan, niko ne može da me oraspoloži. Sad sam srećna”, cvrkutala je nasmejana Aleksandra koja se momentalno digla iz depresije.

Stanija je odmah izjavila da će, ako dogura do finala, glasati za njega jer je došao kod Aleksandre.

“U samom startu nas dvoje smo imali neke nesuglasice, jer mi se on malo agresivnije udvarao, ja sam mu bezobrazno odgovorila, čak smo se i posvađali! Ali sad kad vidim šta je uradio zbog Aleksandre, kako se ponaša prema njoj, stvarno ga podržavam I ima od mene pozitivan glas”, kaže Plejboj zečica i dodaje da su im sada, u nedostatku televizije, Aleksandra i Radovan kao neka sapunica, svi ih gledaju i uživaju.

Jedino Jelena čak ni u ovom slučaju ne vidi ništa pozitivno:

“To psiholog može da objasni, a to je to sumanuto vezivanje ljudi u vanrednim okolnostima. Ja ne znam kako to ide obično, ali ovaj put popriličan broj parova se tu stvorio, uglavnom platonskih. Nema tu mnogo seksa, svi hoće tih 50.000 evra, da se ne lažemo. Tako da seks- jok! Mislim da se Radovanu jako dopada Aleksandra, dok je ona veoma zbunjena, ne zna šta će.”

Aleksandra u intervjuu objašnjava da joj se najviše dopada Radovanova hrabrost i pozitivna energija, da je on njen zaštitnik u Survivoru i da ga zbog toga voli, dok je hrvatskog mistera s nogu oborio njen osmeh.

Iako su ga svi ispratili aplauzom, početni entuzijazam se u Boruki po pitanju Radovana brzo izgubio, pa kad su se glave ohladile od borbe i euforije, počeli su trezvenije da razmišljaju. Tako Neven misli da je u pitanju samo mala patetična drama, da tu ne može biti ljubakanja jer nisu prali zube danima. Žaretu je ljubav na prvi pogled mnogo smešna, a i Vlada je skeptičan.

“Ako su uspeli da izgrade takav odnos samo za jedan dan onda ima svaka čast. Ne verujem da je u pitanju taktika, možda je početak neke zaljubljenosti.”

Ava je naravno uvek za romantiku i ljubav i podržava Radovanov gest.

U Matambu su ipak emotivniji tamičari. Nikola izjavljuje da bi isto postupio ako bi se baš zagrejao za neku đevojku, a i devojke su skroz raspilavljene i navijaju za mladi par. Ognjen kaže da je Radovan razmišljao samo jednom glavom i da će ga možda takav potez koštati dalje igre u Survivoru!

Ali i kod njih ima iskrica, pa Maju Lenu prozivaju zbog spavanja na Ognjenovim grudima.

“Majo, je l’ ti imaš dečka?” pita je Kristina I dobija potvrdan odgovor. “Pa zašto onda zagrliš Ogija onako nogama kad spavaš?”

“Ogi je meni kao neki meda veliki i prostran, udobno mi je. Isto kao ti s Nikolom.”

“Nikola nije meda, ali je lep. Lepo ti da spavaš pored nekog lepog!”

Ali Nikoli nije do šale i priče, jer ga more brige pošto je pleme izgubilo pod njegovom perjanicom.

“Nije lako biti poglavica i jedva čekam da se otarasim ove malerozne trake”, kaže ljut na samog sebe.

U Boruki problem ima Ava, koja je sva kao na iglama jer se oseća ugroženom, pa se brže-bolje latila pranja odeće svojih saplemenika.

“Hoću da sutra na plemenskom savetu svi budu zgodni, lepi i usklađeni. Prvo sam sebi oprala stvari jer hoću, ako ispadnem, da odem nežna, čista i profinjena, sa stilom. Sad mi je Martinica dala dve majice da joj operem, nije problem. Neven je nazahtevniji, on uvek ima najviše odeće, totalno me iscrpi. Ali obožavam prati veš, to mi teško ne pada, pogotovo čarape i muško donje rublje, to mi je omiljeno”, priča pralja Ava dok sortira majice na potoku.

Nikola, Žare, Martina i Neven je ponovo peckaju zbog Vlade, ali Ava se ne trza mnogo. Iako svi misle da je zacopana u njega, ona kaže da su samo prijatelji i da su sve te šale „zeka peka“. Vlada takođe demantuje da među njima nečeg ima i da je sve šala.

“Postoji neko peckanje između mene i nje, ali samo zato što nema šta da se radi, iz dosade. Samo smo prijatelji što ona i zna jer smo nekoliko puta o tome razgovarali. Nju svi volimo jer je stalno vesela, lepo raspoložena i nasmejana”,  kaže zgodni maneken.

Neven smatra da je Vlada skoncentrisan na igru, na ulazak u ujedinjenje, čak i na pobedu i da ga Ava samo dekocentriše, pa će zato možda zato hteti da je izbaci. Ava je već spremna na eventualnu eliminaciju, a ako do toga dođe najviše će joj nedostajati Vlada, razgovori, šale i prepirke s njim.

Radovan je iskoristio svoja 24 sata kod odbačenih i vreme je za povratak. Oprašta se od žena, koje preko njega šalju poruke: Mia pozdravlja ćerku, Stanija poručuje Kristini da se drži da ne bi prošla kao ona, a Jelena muškarcima Boruke da „nijedna žena sa Ostrva odbačenih neće glasati za njih zbog načina na koji tretiraju žene.“ Uz mnogo Aleksandrinih zagrljaja hrvatski mister odlazi sa ostrva u svoje pleme, siguran da će im biti još potreban i da nije ugrožen na sutrašnjem plemenskom savetu…

Loading...


14 komentara

14 Comments

 1. e.i.s

  11/04/2012 at 10:36 pm

  ih al laže stanija..baš se on njoj udvarao.jelena je izgleda jedina realna

 2. realno

  11/04/2012 at 10:54 pm

  aooo dobra najava za sutra ;)

 3. e.i.s

  11/04/2012 at 11:20 pm

  ja ne navijam ni za koga..možda radovan,nikola(lepi)

 4. @MojeNajbitnijeMisljenje

  11/04/2012 at 11:24 pm

  svalercina hahahhahahah :D ma svi su meni extra, ali mi je aleksandra mnogo slatka :)

 5. AnNa99

  11/04/2012 at 11:25 pm

  Uzas -.-

 6. Ksenija

  11/04/2012 at 11:45 pm

  Slatki su Radovan i Aleksandra..A o Avi ne znam sta da kazem,da je glupa to smo utvrdili..A skontali smo i da joj se svidja Vlada,a realno,ona moze samo da masta o njemu.. :)

 7. Jaca

  12/04/2012 at 10:52 am

  Ma Radovan je jedan obični balavi ljigavi dečko…Pokrenuo je neku isfuranu patetičnu ljubavnu priču zajedno sa onom glupačicom kako bi se pisalo o njima jer dečko je totalo nezanimljiv.Doduše ta priča može da prođe jedino kod pubertetlija…Da je bilo kakve ljubavi ostali bi posle survivora zajedno.Ma fuuj!!!!

 8. Lara

  12/04/2012 at 11:23 am

  Vlada zvani kokos :)))))))Ma on je najbolji najbolji!!!Mogao se je i on spustit poput Radovana na ovaj dječiji nivo i pokrenut neku ljubavnu priču ali njemu to nije potrebno.To je pravi muškarac!

 9. bas tako

  12/04/2012 at 11:33 am

  Slažem se!!!Radovan jedna obična ljigica-momak koji kad je počeo gubit u intervju govori kako je to delimično i zbog Aleksandre jer je nema više u plemenu,Boruka…nema je da mu da pusu…Oj da povratiš.Čoveče kad gubiš prihvati poraz muški a ne kao neka p***.Momak nit smrdi nit miriše.

 10. Nickii

  12/04/2012 at 11:45 am

  Meni Aleksandra uopste nije ni lepa ni slatka. Zgodna jeste, ali daleko je od lepog :D
  Ava me nervira, a za Vladu navijam jer zna gde je dosao, bori se, radi, a skroz je okej ovako :) I nadam se da ce se Stanija vratiti u ujedinjenje :)

 11. Eh

  12/04/2012 at 12:49 pm

  ma samo naivno dete može poverovati u ovu ljubavnu priču zvanu Radovan Aleksandra–pogotovo sto je ovaj show završen i sto se zna da ovo dvoje ”golupčića”nisu zajedno.Ovo sto oni rade je već isfurano i već gledano.Samo sam mislila da je ovaj Radovan koliko toliko pametan momak i da se neće služiti ovako bljutavim i dečijim taktikama.CCCC sta se sve radi za malo natpisa u novinama.

 12. omg

  12/04/2012 at 1:14 pm

  Pa sta je tu čudno.Radovan- jadničak je znao da ce svojom ulogom ”viteza”doprineti da novine pisu o nihovoj ”ljubavnoj priči” jer ih drugačije nije mogao ni zainteresovati.Momak je dosadan do bola.Muškarci koji se služe ovakvim potezima i koji žele malo marketinga na ovaj način za mene su čista NULA.

 13. Papi

  12/04/2012 at 4:51 pm

  Meni je mnogo odvratna i antipaticna ona Jelena!!

 14. jovana

  28/04/2012 at 9:53 pm

  Stanija samo napred.
  ava napolje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top