Prati nas

Survivor: Borba za spa uživanje!

Survivor: Borba za spa uživanje!

Ukoliko ste propustili dešavanja u Survivoru, evo šta se dešava kod naših selebriti Robinzona….

Jutro u Boruki budi sveža sećanja na prošli plemenski savet.

“Sinoć je sve bilo kako smo i planirali. Nije bilo napeto, osim prepirke između Ave i Aleksandre”, kaže Žare, koji dodaje da mu je ipak žao što je ispala njegova zemljakinja, dok Ava kaže kako je očekivala da će Aleksandra baciti kletvu na nju.

Na Ostrvu odbačenih očekivali su upravo onu koja je došla, ali od nje ne očekuju da nešto radi. A Stanija uspeva sve – i da iseče drva i da vežba jogu.

“Srećna sam što ovde mogu slobodno da radim jogu, jer mi je u mom plemenu pred momcima bilo neprijatno (?!), da ne shvate pogrešno, pa nisam ni radila”, objašnjava Stanija, koja je u međuvremenu uputila pridošlicu u dešavanja na njihovom ostrvu.

Kaže joj da je sve dobro osim odnosa između Jelene i Mie, jer malo-malo padne neka svađa!

“Pitanje je trenutka kada će gospođa Jelena da eksplodira, jer ona je ta koja toleriše i prećutkuje, dok gospođa Mia voli da naređuje, da zadaje niske udarce, da joj se povlađuje, da se hvali… Ona je starija žena, ostvarena, ali nije produhovljena. To joj jedino nedostaje, pa je zbog toga tako sujetna i ljuta na sve”, Stanijina je analiza.

Jelena sve to i potvrđuje sledećom izjavom.

“Insistiram da se uvede još jedna igra, a to je: ko će duže da izdrži sa gospođom Miom Begović, a da se kao premija odredi značajan novčani iznos, pošto je to 100 puta zajebanija kategorija od svega ostalog u Survivoru!”

I u Matambu se vodi jedna prepirka, i to izmađu do tada harmoničnog “para”, Nikole i Kristine. Naime, stilistkinja je bila zadužena da pazi na vatru tokom noći, ali vatra se ugasila pa je probudila Nikolu da je ponovo zapali, ali mladi glumac je iskulirao i nastavio da spava.

“Onda je digla Radovana, pa Sebastiana, probudila je sve živo, pa sam joj jutros malo zamerio na tome. Rekao sam joj šta sam mislio”, objašnjava Nikola razlog napete situacije.

Kristina kaže da shvata kako nije bila u pravu, zbog čega se svima izvinila, ali je od Nikole kao prijatelja s kojim spava očekivala pomoć! Ona nije razumela zašto Nikola to nije uradio, kao što ne razume zašto nije razgovarao s njom kad su se probudili.

“Čekao sam moment da budemo nasamo pa da ti kažem, a ti si sačekala da se svi skupe da bi rekla šta si imala”, prebacuje joj Nikola, a Kris mu objašnjava da je sve to uradila u afektu.

Ali ubrzo je sve rešeno zagrljajem i poljupcem od strane novog poglavice Matamba.

U Boruki se nadaju da će sa Vladom na čelu plemena uspeti da povrate izgubljenu prednost u borbama.

“Teško su nam pala ova četiri vezana poraza i jako nam je bitna današnja pobeda”, kaže novi vođa narandžastih.

Pobeda postaje imperativ kad plemena saznaju šta je nagrada: ekskluzivni spa tretman, koji uključuje tuširanje, masažu, manikir, pedikir i lagani ručak! Svi su oduševljeni, a borba klizava! Takmičari su se bacali na klizavu stazu, uzimali lopticu sa određenim brojem, koju su morali ubaciti u koš. Ekipa koja prva osvoji 5 poena pobeđuje. Prvi poen za Boruku doneo je Milan, a u duelu između Vlade I Nikole pobedio je beogradski maneken. Sebastian je smanjio na 2:1, a Neven je iz prve dao koš za 3:1. Uspešna je bila i Martina, pa je Marko imao meč loptu. Međutim, Ognjen je bio bolji i smanjio prednost, a odmah za njim koš daje i Maja Lena, što ih približava na 4:3. Sve je bilo na Milanu, koji je ponovo bio uspešan i Boruki doneo vrednu i toliko željenu nagradu.

Posle 14 dana preživljavanja, sapun, kupka i brijač bilo je sve što su želeli, pa su se tuširali po nekoliko puta. Ava je pomagala Nevenu da se obrije, Vlada je brijačem šišao Marka, a svi su pali u ekstazu na masaži. Vlada je bio toliko oduševljen da je kasnije maserki rekao da je voli i da će je ženiti!

Matambo je tužan zbog gubitka i smatraju da je za poraz naviše kriva pogrešna Nikolina taktika. Ali trude se da zadrže pozitivan stav, a i sutra je novi dan i nova borba…8 komentara

8 Comments

 1. XoXoXo

  09/04/2012 at 10:40 pm

  Joooj…Što meni Vlada nije rekao ,,Volim te”

 2. cuca

  09/04/2012 at 11:00 pm

  slatki su vlada i marko- bice tu necega! :)

 3. mybogyneedahero

  09/04/2012 at 11:43 pm

  Vlada. Boze taj decko je savrsen :)

 4. kaca95

  09/04/2012 at 11:53 pm

  Da…..sve bih dala da sam ta maserka….

 5. Lukrecija

  10/04/2012 at 1:06 am

  Najbolja je fotka iz tus kabine. :)

 6. Belieber

  10/04/2012 at 10:56 am

  Neven je sinoc bio komican. Nikola i Vlada kad bi bili u jednom plemenu…

 7. Pametna

  10/04/2012 at 9:33 pm

  Meni taj Vlada uopste nije privlacan.Sipmatican decko,sto jest jest,pristojan je,ali ima veliku glavu,ko konj

 8. enrique

  11/04/2012 at 11:15 am

  neznam sto ste se sve zaljubile u vladu,kad on decko uopste nije lep

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top