Connect with us

Suzan Bojl peva na rođendanu Mišel Obame!
Vesti

Suzan Bojl peva na rođendanu Mišel Obame!

Posle obaranja svih rekorda prodaje svog albuma prvenca, kada je samo u prvih dve nedelje prodala čak 700.000 primeraka albuma “I Dreamed a Dream”, Suzan Bojl ostvaruje nove uspehe.

suzan misle

Tako će se početkom sledeće godine, tačnije 17. januara pojaviti na proslavi rođendana prve dame Amerike, Mišel Obame.

Mišel i Barak Obama veliki fanovi popularne pevačice još od vremena kad se čulo za njene nastupe u šou “Britain’s Got Talent”. Pa tako predsednički par jako želi da se među mnogim poznatim zvanicama, ali i izvođačima na zabavi nađe simpatična domaćica iz Velike Britanije.

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. love you

  07/12/2009 at 4:08 pm

  Ova baka je neverovatna…:))

 2. Anchy

  07/12/2009 at 4:25 pm

  @love you

  kako mozes nekoga da nazivas “bakom” ko ima 48 godina????hello,imaces i ti te godine pa ce te zivi sram pojesti kad te neko nazove “bakom”…”bakama” se mogu zvati zene preko 56 god,i one koje imaju unuke a susan nema ni jedno ni drugo…RESPACT!

 3. Beogradjanka

  08/12/2009 at 9:08 am

  Zena lepo peva, nema zbora, ali, kao i za sve, dize se prasina bez prevelikog razloga.

  Da nije bila takva kakva je bila, neugledna itd, niko ne bi obratio toliku paznju ni na nju ni na njeno pevanje,s igurna sam.
  Vec je dozivela nervni slom kad nije pobedila na “Talentu”, a sigurna sam da ce, na zalost, doziveti jos istih jer su je mnogo visoko uzdigli, a ona na to nije spremna.

  elem, ne zelim joj to, naravno, ali mediji su grozni i mogu da te vinu u nebo i srozaju u blato, a ti treba da budes jak i sve to pregrmis.
  za to treba imati zeludac sto kazu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top