Prati nas

Suzan Bojl želi dečka!

Vesti

Suzan Bojl želi dečka!

Iako je preko noći postala zvezda pojavljivanjem u šou Britain’s Got Talent, a zatim je sa svojim albumom prvencem “I Dreamed a Dream” zaradila milione funti, kako kaže njen brat Geri, Suzan Bojl je zapala u tešku depresiju, jer jedino što ona želi u životu je ljubav.

“Sve je to zaista veoma tužno. Suzan trenutno ima svet pod nogama, ima novac i slavu, ali u ovom trenutku to joj ništa ne znači. Jedina stvar koju Suzan trenutno želi više od svega je ljubav. Najveća želja joj je da pronađe nekog s kim će moći da podeli svoj uspeh i ko će joj pružati podršku u teškim vremenima” – izjavio je Geri, brat Suzan Bojl.

suzan bojl

On se plaši da zbog sve dublje depresije Suzan Bojl, ne završi u psihijatrijskoj bolnici kao što se to desilo prošle godine, posle finala šoua BGT, kada je ona neočekivano završila tek na drugom mestu.

Međutim krahovi poznate pevačice u javnosti nastavili su se i posle toga, a poslednji čudni slučaj se odigrao na aerodromu u Londonu kad se Suzan igrala, pevala i nekontorlisano vikala, pa je na kraju od strane zaposlenih zamoljena da mora da se smiri i utiša svoje vikanje, koje su prisutni putnici kasnije opisali kako krajnje neurotično.

“Privatni život moje sestre je daleko od idiličnog. Suzan može da jede u vrhunskim restoranima, putuje svetom i spava u najboljim hotelima, ali to joj ništa ne znači ako nema nikoga sa kim bi delila posebne trenutke” – zaključio je Geri Bojl, brat britanske pevačice.

izvor: Blic.rs, Heraldsun.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. monte_krista

  23/02/2010 at 12:49 pm

  kao da je sad ona jedina na svetu kojoj nedostaje ljubav i neko s kim bi podelila svoj uspeh. pf.

 2. VA

  24/02/2010 at 1:02 am

  SMESNO !

 3. teorije zavere

  24/02/2010 at 9:13 am

  Nije smešno, tužno je.
  I, mislim da je naslov malo grub, Tračaro, deluje kao da je Suzan u tekstu izjavila nešto što nije u skladu sa njenim godinama.
  Žena želi da se emotivno veže za nekog. “Želi dečka” zvuči kao da je neka šiparica ( ili Madonna hehe)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top