Connect with us

Suze, svađe, pretnje, lobiranje i nove sluge!
Suze, svađe, pretnje, lobiranje i nove sluge!

Ovonedeljne sluge!

 

Čupo, koji je ispao u nedelju, za novog upravnika imanja u Lisoviću postavio je svog prijatelja Ekrema Jevrića.

“On je moj veliki drug napolju i znao sam da ću biti gazda”, izjavio je Jevrić.

U toku sinoćnjeg pregleda dana imali smo prilike da vidimo Jelenu Golubović kako u dvorištu sama sa sobom priča i plače, budući da je bio rođendan njenog oca.

“Tata je tata, moja mama zna da je najbolja stvar koju je uradila to što se udala za mog tatu. On je bio svetski čovek i govorio je šest jezika. Kakav to posao imaš kad znaš da je tati rođendan, tvom mužu”, rekla je Jelena.

Nakon toga, Jelena se preselila u kuću i ogovarala Divnu Karleušu iako su bile u istoj sobi. “Samo te slušam, pričas, se**š po meni, a ja ovde. Hajde prestani, poslednji put ti kažem”, rekla je Divna, na šta joj je Jelena poručila: “Kako vi razgovarate sa mnom, još sam bolesna!”, što je dodatno isprovociralo Karleušu.

“Jesi, bolesna si u glavu. Sram te bilo, ne diram te uopšte. Nepismena si, kakav ti je rukopis, završila si dva razreda škole, a roditelji su ti kupili diplomu”, rekla je Divna i dodala da zna šta rediteljka pije od lekova i da je luda.

Sem ovog sukoba, Vajs je pretio Simonidi da će je prebiti zato što ga seksualno izaziva.

“Kunem ti se da ću je istući po cenu da me izbace. Ja da doživim u rijalitiju da me ona tako izaziva kao neka ku***tina, oblizuje se, videćeš. Samo neka proba još jednom. To što ona radi je dno dna”, rekao je Vajs Suzani i dodao da će izdržati koliko može, a kad mu pukne film da ne želi da odgovara za svoje postupke.

Pročitajte još i:  Farma 3: Farmeri snimili "Zabranjenu ljubav"!

Inače, gazda Ekrem je za ovonedeljne sluge postavio Simonidu i manekena Borisa, iako je Zorica Marković bezuspešno lobirala da to budu Divna Karleuša i Edin Škorić.

Redakcija Tracara.com

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. curly ccc curly

  23/10/2013 at 11:27 am

  ajde vise eliminisite ovog degenerika vajsa … placipi*ka jedna nevidjena i kreten*ina koja ne ume da se zeza i druzi sa ljudima. i disk mu ne vracajte molim vas, jednom je pustio i nije mi bilo dobro koje su to gluposti …

 2. kraljica mature

  23/10/2013 at 12:22 pm

  Mnogo labilan covek

 3. POKER

  23/10/2013 at 2:44 pm

  Apsolutno je Vajs u pravu,tu nema dileme ,jer ,uopste ga ne znam,ali on se ponasa kako bi se ponasali oni muskarci koji imaju u glavi,Simonida je karikatura od zene,govorim bez ikakvog razmisljanja da to ne bude atak na njen izgled .Ona je zalosna slika i prilika zene bez trunke zenstvenosti i bez trunke mozga .Vajs je pokazivao svoje strpljenje ubedjujuci tikvu da ga se okani ,jer nije to njegov stil i nacin.Ali verovatno je trebao da kalkulise i da se spusti na njen nivo da ga ne bi okarakterisali kao “placipicku.Ali svako govori o sebi i kao sto govore farmeri tako i komentatori.Vajs je pokazao da je on ono sto jeste i ne moze da se dodvorava karikaturi od zene da bi ispao mangup u ocima onih koji su samo hrabri na recima.

 4. Nebojsa

  23/10/2013 at 6:25 pm

  Ma treba razdvojiti sve te parove sto su se sparili.
  Vise mi je dosta toga.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top