Prati nas

Svađa, cigla, suze i ogovaranja!

Svađa, cigla, suze i ogovaranja!

Incidenti na ‘Farmi’

 

Dešavanja u petoj sezoni rijalitija Farma iz dana u dan su sve turbulentnija. Zaljubljivanja, svađe, uvrede, pa čak i padanje u nesvest obeležili su prethodni period na imanju u Lisovićima.

Pisali smo o incidentu sa ciglom, a sada imamo potpune informacije. Rijaliti zvezda Miki Đuričić gađao je najomraženiju farmerku Jelenu Golubović ciglom, zbog čega su se ostali farmeri zabrinuli za svoju bezbednost. Očigledno je najviše straha od Mikija navukla Zorica Marković, koja je pala se onesvestila.

“Prepala sam se pa sam odmah otišla da potražim pomoć. Pala sam i ne znam ko me je polio vodom kako bi me povratio. Neko mi je rekao ‘Misli na svog sina’. Najviše sam se uplašila jer sam čula da mi Miki kaže ‘I tebe ću da udarim ako se ne skloniš'”.

Incident je nastao u dvorištu, kada je su se Miki i Jelena posvađali. On je njoj rekao da beži od njega, što je ona odbila da uradi.

“Nisam se sklonila kada me je gađao ciglom jer sam videla da nema snage da dobaci”, rekla je Jelena, plačući ne zbog Mikijevog ponašanja, već zato što joj Čupo nije pritrčao u zaštitu. “Ne treba mi takav muškarac. Umesto da me zagrli, on me je oterao u kuću i milim da mi je nešto i opsovao.”

Sem ovog incidenta, na Farmi su uveliko krenuli da se prave taboti. Tako ovonedeljni gazda, maneken Marko Vukotić, Divni Karleuši ogovarao je Saru Trajanović. Ona kaže da je ona koketna zbog anonimnosti – u njenom ponašanju vidi preveliku želju da bude u medijima.

“Mi manekeni smo možda najmanje medijski aktuelni, ali ja sam dole u Crnoj Gori prihvatljiv. Gostujem u emisijama i pojavljujem se u novine i imam četiri spota iza sebe. Bio sam i najbolji maneken godine. Znaš, nije da nemam ništa. Ona bukvalno nema ništa. Ja nju razumem da je na sve spremna, ali ja nisam spreman na sve da bi se u novinama što više o meni pisalo. Ima više načina da privučeš pažnju”, rekao je Marko Divni.

Zbog prisnog odnosa Divne i Marka, ćerka poznate novinarke najavila je da će morati da interveniše.

“Da li ovaj dečko crnogorski razbacani, jedva punoletni, zove moju mamu “ljubavi”? Mislim da je vreme da se vratim iz Turske i odem po mamu”, napisala je Karleuša na svom Twitter nalogu. Sličan tvit imala je i kada je njena majka učestvovala u rijalitiju Akademija debelih.

Redakcija Tracara.com


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. bb

  26. 09. 2013. at 09:00

  MARKO VUKOTIC OLOŠ JEDAN CETINJSKI… e budalo jedna, a sto si dosao u FARMU AKO POSTOJE DRUGI NACINI PAZNJU DA PRIVUCES?
  Znamo ga mi dobro, šišnjar jedan i ništa drugo.

 2. Mita

  26. 09. 2013. at 09:48

  Ovaj gmaz Miki mi je najveci idiot od svih tamo.

 3. Alexandra=D

  26. 09. 2013. at 10:51

  OMG!
  Ja ne pratim Farmu,ali se vidi da je ovaj Miki neka budal:-O

 4. GORDANA

  26. 09. 2013. at 14:49

  ovako ,za sada su mi interesanntni i intrigantni ,Jelena Golubovic,a i Igor ,ne toliko intrigantan ali ok momak.I ne mogu da se setim maneken iz CG,mada ne volim manekene ,a on mi i ne lici na taj soj .Ostali su katastrofa ,pocevsi od one isfrustrirane voditeljke,histericne ,navodno glumiceSare,umislene novinarke Karleuse i ne znam im imena iskompleksiranih muskaraca ,.E IEDIN SUPER DECKO ,

 5. natasalea

  26. 09. 2013. at 20:48

  Ljudi,ova Jelena G.nije normalna osoba,ali stvarno…njeno ponasanje,neuroticno,glas,visoki tonovi…pricanje bez prestanka,,,jel vama to normalno,ili ja jedina mislim da njoj nesto fali,ne ponasa se normalno,uopste?!

 6. Milena

  26. 09. 2013. at 21:04

  Ne znam da li Jelena G. glumata ili je zaista fijuk? Glas joj je veoma iritantan i ona to zna.
  A Miki je poznat nervcik. Ne bi me iznenadilo da fizicki nekog zaista i povredi. Trebalo bi da sam ode. Nije on za ovu pricu.
  Edin se izblamirao usavsi na farmu. To jedan sportista ne bi uradio, osim ako je na ivici egzistencije, u sta sumnjam.

 7. dome

  28. 09. 2013. at 12:10

  tu lujku zoricu i treba ziglom u glavu mozda bi dosla do pameti.jedina na obe farme koja samo trazi incidete i svade.

 8. ..

  12. 10. 2013. at 16:42

  Ko su ovi ljudi?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top