Prati nas

Svađa između Nicki i Miley na VMA nije bila nameštena: Evo i dokaza!

Extra

Svađa između Nicki i Miley na VMA nije bila nameštena: Evo i dokaza!

Kolegenice su razmenile nekoliko neprijatnih reči na bini (foto: youtube screenshots)

Kolegenice su razmenile nekoliko neprijatnih reči na bini (foto: youtube screenshots)

Kao i svake godine dosada, i dodela Video Music Awards od pre dva dana je donela nekoliko nezaboravnih trenutaka, koji su se brzinom munje proširili socijalnim mrežama.

Jedan od njih je svakako i javna prozivka koju je Nicki Minaj uputila voditeljki programa Miley Cyrus. Ali kako bi dokazala da čitava zbrka nije nameštenai iscenirana, kako su možda mnogi pomislili, MTV je objavio needitovan snimak na kome se jasno čuju psovke, ali i vide rakcije članova Mileyine porodice na reči reperke.

Da podsetimo, Nicki je bila prilično uznemirena zbog komentara koje je njna mlađa kolegenica iznela u intrevjuu za The New York Times i rešila je da joj se suprotstavi prilikom primanja nagrade za najbolji hip-hop spot.

“A sada da se vratim na ovu kuč*u koja je imala štošta da kaže o meni pre neki dan u novinama – Miley, šta se radi?”, prozvala je Nicki na sceni Cyrusovu, uputivši joj pri tom i ledeni pogled koji je sve govorio.

“Svi mi dajemo intervjue, i svi znamo kako se u njima mogu lako izvrnuti vaše reći”, bio je Mileyin odgovor, ali je i dodala: “Je**no ti čestitam, Nicki.”

Do sada nismo imali kompeltan uvid u razvoj situacije jer je režija snimak pustila samo iz jednog ugla, pa je Mileyina reakcija odmah postala hit na društvenim mrežama, ali sada vidimo da se istog momenta suprotstavila kolegenici, a zatim odmah nastavila sa vođenjem programa. Na kraju je najavila i svoj novi album Dead Petz koji će biti besplatno dostupan svim njenim fanovima.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. lalalalla

  02/09/2015 at 10:59 am

  Miley boginja…jedna od retkih licnosti koja se ne folira i stoji cvrsto na zemlji.

 2. Stefan

  02/09/2015 at 4:00 pm

  “…ali je i dodala: “Je**no ti čestitam, Nicki.”
  Molim? Miley nije rekla je**no ti cestitam, Nicki, nego samo “Cestitam Nicki!” … Jel vi novinari uopste znate sta pisete?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top