Prati nas

Svađa Nede Ukraden i Marine Tucaković ne jenjava

Extra

Svađa Nede Ukraden i Marine Tucaković ne jenjava

(foto:.instagram.com/neda.ukraden/)

(foto:.instagram.com/neda.ukraden)

Pevačica Neda Ukraden još uvek ne može da oprosti autorki mnogobrojnih hitova Marini Tucaković, jer kako pevačica tvrdi, dala joj je svu ušteđevinu kako bi joj napravila dobar album koji je bio totalni promašaj.


Pevačica nije bila zadovoljna albumom Vidovdan koji je objavljen 1992. godine, a do tada je Marina uradila par hitova (jedan od njih je hit Zora je) što je bio razlog zašto je Neda odabrala baš nju za autorku svog albuma. “Najveće razočarenje mi je bila moja stara dobra prijateljica, ne znam da li mogu da kažem uopšte prijateljica. Saradnica Marina Tucaković. U nju sam verovala kao u boga. Mislila sam da će mi dati novi album i da ću uspeti da stanem na noge, dogovorile smo se da mi napiše osam pesama i za to sam joj dala poslednje novce. Osam pesama, osam promašaja! Nijedan hit”, izjavila je pevačica, prenosi Kurir.

Nakon neuspeha pevačica je u par navrata pomislila da se povuče sa estrade. “Rekla sam sebi:’Nedo, ti ovde nemaš šta da tražiš. Ako ona kao hitmejker ne može da potrefi nijednu pesmu, bavi se nečim drugim. Ti nisi za ovo'”, dodala je pevačica.

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on


Povodom pevačicine izjave oglasila se i Marina, kojoj nije bilo svejedno kada je čula šta je izjavila Neda.

“Ma dokle više s tim pričama?! Ne znam zašto se ta žena okomila na mene! Pa nju niko nije udarao po ušima da uzme te pesme. Ili ti se nešto sviđa, ili ti se ne sviđa. Ne pominje što sam joj pre toga napravila gomilu hitova koje je pevala. Stvarno ne znam šta joj je! Svako može da promaši, nije namerno, sigurno. Svi nekada grešimo”, odbrusila je Tucakovićeva.

Pevačica je ranije izjavila da njen hit Zora je nije delo Marine Tucaković. “Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novaković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali zbog naslova. Nismo mogli da se dogovorimo o imenu pesme, pa sam pozvala Marinu, koja je napisala sam jedan stih ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo 100.000 evra.”

Povodom ove izjave, Marina je burno reagovala i dodala kako pevačica obmanjuje javnost iznoseći neistine. “Svašta! To što Neda priča je čista laž. Naravno da sam ja napisala tu pesmu. Ona je prevedena na više jezika i to su bila vremena kada su honorari bili veoma unosni. Što se teksta tiče, stojim iza toga da sam ga ja napisala, a Nedi je ta pesma prodala kasetu u rekordnom tiražu.”, rekla je naš najpoznatiji tekstopisac o ovim optužbama.


2 komentara

2 Comments

 1. Niko

  25. 02. 2017. at 15:12

  Ja ne kontam ovu ženu…
  Marina nije kompozitor, kompozitori bi trebali biti sposobni da napišu hit…
  Tekst tu ne igra nikakvu ulogu…
  Grozna kompozicija i savršen tekst ne znači hit…

 2. josipa

  25. 02. 2017. at 21:48

  Neda je jedna jako losa osoba, da ne ulazim u to da ovo o marini laze, ali je jos gora prema familiji. A najgora prema svom bratu Dusku. Ko zna zna, a zapitajte se zasto nikad neprica o familiji sem o cerki, jer nikom nesme na oci da se pojavi, zna ona dobro zasto. Odvratna zena, odlican pevac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top