Connect with us

Svađa starleta u Parovima: Ona ima jeftine silikone iz Tuzle!Svađa starleta u Parovima: Ona ima jeftine silikone iz Tuzle!

Ispipavanje grudi u toku (foto: printscreen)

Ispipavanje grudi u toku (foto: printscreen)

Oko grudi Senade Nurkić, alijas Mace Diskrecije, u rijalitiju Parovi, gotovo svakodnevno se vodi velika polemika.

Maca je, pred kamerama televizije Hepi držeći ruke na grudima išla od jednog do drugog i pitala: “Jesu li mi potrebne veće grudi?”

Ovo pitanje dočekala je Atina Ferari, koja je rekla: “Nema ona čime da skrene pažnju, pa se skida gola i pokazuje grudi. I to su najjeftiniji silikoni, urađeni u bolnici u Tuzli. više od 700 evra. Užas. Ni bradavice joj nisu na istoj visini.”

Starleta nema blama (foto: printscreen)

Starleta nema blama (foto: printscreen)

Maca je, zatim, otišla do Igora X i Jelene Golubović, zahtevajući od njih mišljenje o grudima. “Mislim da nisu jednako postavljene” rekao joj je Igor x. “Ovo ti kažem prijateljski, zbog toga te i zadirkuju ove devojke. Namesti ih malo.”

Sledeća stanica Mace Diskrecije, bio je Bora Drljača, koji je prihvatio da joj pipne grudi i vidi, da li su adekvatne. “Mislim da su sasvim odgovarajuće.” rekao je Bora Drljača, dok ga je Lepa Lukić vukla u stranu i rekla da se ne bavi time. Drljača se nije dao, samo je rekao: “Ovo je šou, Lepa. Šou biznis.”

Loading...

8 Comments

8 komentara

 1. Dušan

  10 March 2015 at 4:39 pm

  Užas, ovo je dno dna.

 2. lady.me

  10 March 2015 at 4:44 pm

  Sramota za Tuzlu i za cijelu BiH, ne zna se koja je gora, ona ili tzv. Atina. Mozga bez…

 3. smrt

  10 March 2015 at 5:43 pm

  Pa gde su sad teroristi da njih poubijaju da bece bombu na tu kuću taman su se skupili na jedno mesto..ove starlete treba na kol nabiti…smrt starletama bre !!!

 4. Saska

  10 March 2015 at 6:06 pm

  Ova nesretnica za 48h pokaza vise golotinje, vulgarnosti, kurvarluka i cega sve nego neko za 100 dana

 5. Saska

  10 March 2015 at 6:08 pm

  Ova nesretnica za 48h pokaza vise golotinje, vulgarnosti, ku*varluka i cega sve nego neko za 100 dana

 6. marni

  10 March 2015 at 7:19 pm

  Stvarno je jadnica…fujjjjj

 7. Lungo mare

  10 March 2015 at 9:06 pm

  Meni je veća uvreda Jelena Golubović.
  Dali se Jelena sexala na farmi???
  Dali je Jelena javno vršila nuždu i veliku i mali?
  Dali je Jelena pokazivala sise javno???
  Dali je Jelena bezočno vređala sve redom????
  Dali je Jelena čupala za kosu i polivala vrelom kafom?
  Dali je Jelena Golubović pobjednik farme….Jeeee!!!
  Dakle nemojmo biti licemjerni i imati kratko pamćenje.
  U ovome rijalitiju je Maca mala maca za pobjednicu farme.Maca se nametnula i bacila sve u drugi plan i Golubovićku koja je pored nje nevidljiva i zamislite ta debela krmača u ovome rijalitiju glumi sveticu.
  Nisam fan PAROVA, ALI SVE REDOM STARLETE TAMO GLUME SVETICE ….a gore su i podmuklije od Mace.Maca je naivna i glupa ali iskrena i spremna na igru bez kalkulacija.Kad je iskrenost u pitanju ja ću se uvijek prikloniti za razliku foliranata,lažova i dvoličnjaka.
  Mene čude dnevni dušebrižnici kojima ne leži prostakluk…ma zamislite vi to…. a daljinski—daljinski je samo na dohvat ruke.Okreni buraz ne opterećuj se,nemoj gledati i spasi se,odi u crkvu i pomoli se…..radi …radi buraz šta te volja i eto…nemaš brige.

 8. Ankh

  11 March 2015 at 3:25 am

  @Lungo Mare,
  dajem ti plus na komentar, koji si ti shpajz corsokak. Nasao ti da pljujes bilo koga, a osnovi pravopis i gramatiku ne znas. Bravo smekeru, prvo se smiri a onda pravac malo knjigu u ruke, biti nepismen ne znaci da si glup, ali je sramota covece da od sebe pravis takv govedo. Knjigu u sake! xD Drugo, razmisljanje ti je na nivou klimatericne zhabe. Ubica ako prizna ubistvo, to ne smanjuje cinjenicu da je ubio. Iskrenost kako ti nazivas, koju ima ta radodajka Maca [ ciji genitalni predeo je u preseku zapremine crne kosmicke rupe], ne umanjuje cinjenicu da je ona drol*a koja vulgarnoscu i prostaklukom smatra sebe vaznom. Zbog cega je ona uopste bitna? Promasen slucaj, pustooo zenskoo koje je od sebe napravilo jadan i tuzan izgubljeni slucaj. Sljam najobicniji, kao i vecina persona tamo. Srbijo, stidi se na sta sve i kome ustupas medijski prostor. Ubacite tamo i Dijanu Jankovic, ili bar njen poster, da ljudi svakodnevno ljube, a Dixy bar jednom nedeljno da dodje da poljubi svoju sliku okacenu na oltar, i naravno kaze nesto feshn yes yes, mozga bez.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top