Connect with us

Svađa u “Prvom glasu”!
Svađa u “Prvom glasu”!

Žiri i produkcija talent programa Prvi glas Srbije ostali su potpuno šokirani kada se jedna od takmičarka, Maša Pučar vratila pred žiri kako bi im dokazala da nisu u pravu što je nisu pustili u naredni krug takmičenja!

Naime, Maša je profesorka violončela i novodno ima apsolutni sluh, ali sudije ipak nisu bile zadovoljne njenim pevanjem. Najviše zamerki je imao Mare, koji je rekao da, što se tiče pevanja ima prostora da napreduje i siguran je da hoće. Lena Kovačević je rekla da ipak traže nekog sa više iskustva u pevanju, dok joj je Vlada dao zeleno svetlo za prolazak dalje.

Maša je kako je sama rekla, aplicirala Maretu rečenicom da će se kad tad naći na njegovom mestu jer ona ima diplomu a par minuta kasnije se vratila pred žiri kako bi pitala Mareta da li je moguće da su oni odbili devojku koja je školovani muzičar, dok su neki falširali dok su pevali. Mare je rekao da ima boljih, dok je Maša nastavila sa svojom pričom da je magistar violončela i da je trebalo da prođe.

Šta vi mislite, ko je u pravu – žiri ili Maša?

Loading...
58 Comments

58 komentara

 1. Aman,dosta!

  29/09/2011 at 8:02 pm

  He, kako je ovaj svet mali!!! Ovu Masu znaju svi pancevci po tracarenju i urlikanju u busu na relaciji Pancevo- Beograd… Nema te persone koju Masa nije skenirala zmijskim pogledom a zatim ispirala usta tracevima. Ponizavanje radi uzdizanja sebe su joj dnevna razonoda …Ovo ponasanje me ne cuti…glupaca je ostala glupaca!!!

 2. Hahahahaha

  01/10/2011 at 2:56 am

  Sunce
  Ljudi, mene je sinoc bilo sramota za njen red! Izblamirala se samo tako! Bolje sto je oni nisu pustili dalje, jer da jesu niko iz publike ne bi mogao da je smisli onako nadmenu! Ali mi je cudna jedna stvar – kad je usla Mare je pitao `Masa, jesi to ti?` (kao da je zna od negde), a kad se ona vratila rekla mu je `Nisam znala ko ste vi, gospodine, sad su mi objasnili`, tako da mi nesto tu smrdi…

  SI TI GLUPA ILI STA???Prvo,oni imaju ispred sebe imena svih kandidata,a drugo “Maso,jesi to ti?”,je rekao da bi joj skrenuo paznju na njenu nekulturu sto je kao tele stala ispred njih sa sve onim naocarima,zato ih je odmah i skinula.

 3. makica

  01/10/2011 at 1:48 pm

  slatko sam se ismejala :D ona je toliko nenormalna ,da nemam reci :))))

 4. Steffy

  01/10/2011 at 2:26 pm

  Pa zeno, ako imas diplomu , nisi Bog! Koliko je prsla, Bozee! -.-

 5. Leighton_Meester:)

  02/10/2011 at 11:50 am

  Hahahah xD
  Zesce se izblamirala…
  Nekulturna je, nema bas nesto sluha za pevanje, cudno prica. I jos preti! Bar me je nasmejala, ako nista drugo -.-

 6. tartufa

  02/10/2011 at 7:38 pm

  Devojka je kompletan idiot! Nek drži ono violončelo i dalje između nogu i nek zamišlja…

 7. dada

  02/10/2011 at 7:41 pm

  Svaka cast Maso!!!!!! Pokazala si kretenima bez doplome!!!

 8. nilica

  15/10/2011 at 10:15 pm

  Imati diplomu u rukama ne znaci i biti covek.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top