Prati nas

Švajcarski mediji uoči večerašnje utakmice uporedili Karleušu i Duška sa Shakirom i Piqueom

Vesti

Švajcarski mediji uoči večerašnje utakmice uporedili Karleušu i Duška sa Shakirom i Piqueom

Naši večerašnji protivnici su oduševljeni Karleušom

Švajcarci o našem poznatom paru Instagram

Večerašnji meč između Srbije i Švajcarske pratiće cela planeta. A pored naših odličnih reprezentativaca, pažnju media je privukla i naša pevačica Jelena Karleuša, žena Duška Tošića.

Švajcarski mediji objavili su članak posvećen našoj pevačici sa naslovom: ‘Žena ovog igrača začarala je čitavu Srbiju’. Švajcarci su pokušali da njihovoj javnosti dočaraju, kako su sami napisali, ovaj ‘par iz snova njihovih sledećih protivnih na Svetskom prvenstvu – Srbije’.

U člansku su naglasili da je Karleša jedna od naših najpopularnijih pevačica koja je svoj prvi album objavila kada je imala samo 16 godina i da ih sada ima ukupno 10, naglašavajući da su svi među najprodavanijim na čitavom Balkanu. Napomenuli su i da se pevačica bori za slobodu govora, zbog čega se ne ustručava od kontraverznih pokreta, kao što je video u kojem pozira razapeta na krstu kao Isus.

Oni su objasnili i da je ovo Jelenin drugi brak, dodajući da je prvi trajao samo četiri meseca, kao i da je Duško nedavno iz Besiktasa prebačen u Guangzhou, zbog čega njegova nova plata iznosi 6 miliona evra.

A na samom početku teksta, ovaj par iz snova su uporedili i sa poznatim parom Shakirom i Gerardom Piqueom.

7 komentara

7 Comments

 1. Лина

  22. 06. 2018. at 13:06

  Ма дај. Она је анонимус. Старлета која је упецала ову мукицу која јој је омогућила да се чује за њу. Иначе је била у афталину, заборављена. Није јадна оба, колико ону који сада прате њене бламирања и вулгарности.

 2. Daisy Duvall

  22. 06. 2018. at 13:16

  pise….Seine Position ist nicht die mit dem meisten Glamour. Doch wer ist mit Popstar Shakira liiert? Richtig, ein Innenverteidiger, Spaniens Gerard Piqué. Vielleicht mögen die Popsternchen harte Jungs …

  njegova pozicija nije bas ta sa najvecim glamulorm. Ali ko je u vezi sa Shakirom? tacno, jedan defender, gerard pique. mozda pop zvezdice vole jake decke.

  nije bas konkretno poredjenje…. a komentari o njoj, uff. pisu da je gadna, i da bi pobegli od nje.

 3. Adora

  22. 06. 2018. at 14:31

  Većina komentara se svodi na količinu plastične hirurgije, samo jedan komentar sam vidjela gdje piše da je ružna i to poslije konstatacije da liči na Barbiku, wtf otkad su Barbike postale ružne?

 4. Daisy Duvall

  22. 06. 2018. at 16:35

  mislim da se to snosi da je plasticna ko barbika

 5. Andy

  22. 06. 2018. at 17:51

  Ahahahaha

 6. lulu

  23. 06. 2018. at 19:52

  JK je odavno važno samo da se o njoj piše, nebitno šta i u kom kontekstu, tako da to nju ne pogađa.

 7. Magdalena

  25. 06. 2018. at 13:11

  Ne znam zašto je svi napadate. Ona je prava diva koja se bori za svoj cilj. Kakva god da je ona gde god se pojavi izdominira.ja joj se divim. Jel to loše što je radila plastične operacije? Pa neka je i treba da se ulapšava.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top