Connect with us

Sve ‘Dadiljine’ odevne kombinacije

Moda

Sve ‘Dadiljine’ odevne kombinacije

(foto: CBS)

(foto: CBS)

Glumica Fran Drescher tumačila je jednu od najpopularnijih uloga devedesetih godina, dadilju Fran Fine koja je tada važila za ikonu stila.

Serija nije bila gledana samo zbog ljubavne priče između Fran i Mr Sheffielda ili neverovatnog humora, već i zbog dadiljinih modnih kombinacija koje su ženama bile velika inspiracija.

(foto: CBS)

(foto: CBS)

Zanimljiva činjenica je da je na društvenoj mreži Instagram otvoren profil pod imenom Šta je nosila Fran (What Fran Wore) koji je posvećen upravo stajlinzima popularne glumice.

(foto: CBS)

(foto: CBS)

Pomenuti profil se pojavio pre samo tri meseca, a već broji preko 6.000 pratilaca. Autor, koji je za sada nepoznat, postavio je preko 120 različitih odevnih kombinacija koje je Dadilja nosila tokom 146 epizoda kultne serije.

(foto: CBS)

(foto: CBS)

Ove fotografije ne samo da bude nostalgiju, već i reklamiraju mnoge svetske marke koje je Fran ponela, poput Chanela, Moschina, Herve Legera, Diora i drugih.

Fran u 'Moschino' kreaciji (foto: CBS)

Fran u ‘Moschino’ kreaciji (foto: CBS)

Sigurni smo da ste i vi voleli popularnu Dadilju, a mi vam savetujemo da zapratite ovaj interesantni Instagram profil i podsetite se svih Franinih modnih pogodaka.

(foto: CBS)

(foto: CBS)

 

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. kleo

    18/07/2016 at 5:00 pm

    na predposljednoj slici se jasno vidi da je iskopirala the samoprozvanu divu. jeco tuzi dadilju i kostimografe, imas svesrdnu podrsku!

  2. DaisyDuvall

    19/07/2016 at 8:42 am

    @kleo ne samo nju, treba da tuzi i J.Lo. Mora da joj citala misli, pa vec pre par meseci u vegas show se uvijala na fotelji. sram je bilo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top