Prati nas

Sve o 10. epizodi ‘Plesa sa zvezdama’

Televizija

Sve o 10. epizodi ‘Plesa sa zvezdama’

Kako je protekla 10. epizoda 'Plesa sa zvezdama'?

Kako je protekla 10. epizoda ‘Plesa sa zvezdama’?

 

Bliži se finale najrazigranijeg šou programa kod nas, a jučerašnja emisija bila je posvećena uspomenama. Zvezdana petorka spremna je na sve ili ništa na plesnom podijumu. Koreografije su sve teže i teže, a sudije sve strožije. U finalu će ostati samo najbolji.

Vanesa je sa svojim plesnim partnerom Vladom Todorovićem igrala uz pesmu Nedostaješ mi ti koju je posvetila svojoj kumi koja je preminula.  U izaozovnom kostimu zasenila je publiku u studiju i kraj malih ekrana.  Žiri je njihov ples ocenio sa dve 8 i dve 9.

Drugi plesni par bili su šarmantni glumac Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović. Igrali su contemporary uz prelepu pesmu Plava ptica. Zanosni ples Ivana i Marije ostavio je sve bez daha, a osmeh na licima žirija to je i potvrdio. Ivan je ovaj ples posvetio glumi, Fakultetu dramskih umetnosti i kolegama sa fakulteta, kao i svim mladim ljudima koji žele da dosegnu, kako kaže, svoju slobodu. Od žirija su dobili jednu 5 i tri 9.

 

Tanja Petrović i Marko Vasiljević su zaigrali flamenko uz pesmu Što mi značiš ti. Tanja je španski ples igrala za svog pokojnog oca, koji joj mnogo nedostaje i dodala je da je on čarobnjak njenog detinjstva. Oni su od žirija dobili dve 9 i dve 10.

Glumica Tanja Bošković rekla je da ima puno uspomena, a ovaj ples posvetila je jednoj osobi iz Splita za koju nikad nije saznale ko je. Od njega je dobila sliku. Posle toga je samo pozvao telefonom, pitao je da li je dobila sliku i rekao joj “Vi ste bili moja inspiracija”. Tanja bi najviše volela da joj se on javi da se upoznaju. Tanja je sa Markom Mićićem igrala rumbu uz pesmu La Vien En Rose. Od žirija su dobili sledeće ocene: 3, 8, 9, 10.

Aleksandar Šapić je ples posvetio svojoj supruzi Milici, a igrao je uz simboličnu pesmu Za moju Milicu. Sa svojom partnerkom Slađanom Ivanišević igrao je american smooth. Od žirija su dobili tri 8 i jednu 9.

Posle otpelsanih svih pet plesova, bile su otvorene linije za glasanje. I dok je publika glasala za svoje favorite, takmičari su se spremali za maraton i pokušali da se izbore za bolji plasman na listi. Oni su plesali paso doble. Prvi koji ispadne ima 1 poen, poslednji par koji ostane na podijumu ima 5 poena.  Ivan i Marija osvojili su 1 poen,  Šapić i Slađana 2 poena,  Tanja P. i Marko 3 poena, dok je 4 i 5 poena pripalo Vanesi i Vladi i Tanji B. i Marku.

Tabela na kraju emisije izgledala je ovako:

Tanja Petrović i Marko Vasiljević 41
Vanesa Šokčić I Vlada Todorović 38
Tanja Bošković i Marko Mićić 35
Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević 35
Ivan Mihailović i Marija Martinović 33

Ipak konačan rezultat mnogo zavisi od glasova publike, a prema kome su gledaoci bili najmanje naklonjeni i ko ide u duel saznaćete večeras od 21.00 na Prvoj TV.

Redakcija Tracara.com
Foto: Prva


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Cici

  09. 06. 2014. at 13:23

  Kolika je glupost ovaj sou. Zali Boze para!

 2. PowerPuff

  09. 06. 2014. at 13:28

  @Cici skroz se slazem. Koliko je Tvoje lice bilo super, ovo je toliko glupo!

 3. JKfan

  09. 06. 2014. at 13:34

  Bolje da se zove “Ples sa zaboravljenima”! Ko su ovi ljudi?

 4. nane

  09. 06. 2014. at 14:32

  @cici i svi ostali koji tako mislite :Ako vi ne znate ko su ovi ljudi preporucujem vam DA SE UBIJETE! Mislim da sam bila jasna! Ako vam ovo nisu zvezde ko su onda!? Da nije slucajno pa vama najj zvezda mozda Rada Manojlovic ili Mozda Stanija!?Stvarno ste na niske grane spali da pljujete po najboljim ljudima u ovoj Srbiji…Stvarno fuj…

 5. Tora

  09. 06. 2014. at 16:08

  Meni se ova emisija baš dopada. Naučila sam svašta novo o plesu, o kome ranije nisam znala ama baš ništa. A i ovo je fin način da se čovek zabavi i opusti pred početak radne nedelje.

 6. Lana

  09. 06. 2014. at 19:00

  Ovo definitivno nije glupost,ovaj show pomaze onima kojima je to najpotrebnije…Tako da novac ide u prave ruke!!!!!I trebalo bi da je ovakvih emisija vise,svaka cast PRVOJ……..BRAVOOO!!!!
  P.S.Moji favoriti su Ivan Mihailovic i Marija Martinovic(super su par)Oni su za mene pobjednici,SAMO NAPRIJED <3 !!!!

 7. bonny

  09. 06. 2014. at 20:25

  Volim da gledam ovaj shou ali daj neka zaposle drugog stilistu. Kostimi su ponekad stvarno smesni.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top