Prati nas

Sve o Foam Festu!

Događaj

Sve o Foam Festu!

Kapije Kombank arene otvaraju se u 20 časova u subotu, i jedno je sigurno, svako ko prođe kroz iste, uživaće u žurki godine! Rekviziti poput šlaufa, mišića, peraja naočara za ronjenje i ostale opreme, kao i svake godine, moći će da se unesu u arenu, a za sve koji budu želeli da se presvuku, ili odlože garderobu, obezbeđeni su sandučići.

Ugođaj u areni upotpuniće više gigantskih pena topova raspoređenih po hali, preko 300 kvadratnih metara led zidova, i vrhunska produkcija za koju je ove godine zadužen Skaj mjuzik. Na stotine roto glava, svetslosnih lasera, reflektora, i druge opreme, povezane su stotinama metara kablova, a pored svetlosno-zvučnih, pirotehničkih efekata i odličnog zvuka, publika će ove uživati u jedinstvenom programu.

I Rodžer Sančez u Areni!

Program festivala u Kombank areni startuje u 20 časova nastupom Dj Nelija, zatim slede Kriminal Gajs, Petar Dela Pijetra, Felipe Simo, Saks ‘N Gruv, Emil Lazaria & Kejtlin, Di džej Pleja i Rikardo La Rok, Gagi Kabadajić i Mc Dejms, Pantelis, Geo De Silva, dok će u u jutarnjim satima nastupiti Predrag Janus sa prijateljima.

Lajv strim uključenje u Kombank arenu i set osvajača Gremija Rodžer Sančeza očekuje se dva sata iza ponoći.

Tri stejdža u Areni!

U Kombank areni biće instalirana tri stejdža, „Main“, „Junior Serious“ i „Serbian“. Dok se na Man stage-u smenjuju zvezde ovogodišnjeg Guarana foam Festa, na Junior Serious stage-u nastupiće odlična internacionalana ekipa sa domaćom dj porškom. Serbian stage rezervisan je za tamičenje mladih disk džokeja iz Srbije.

Seksi cice, plesne grupe i revije!

Posetiocima u Kombank areni biće upriličen veličanstven scensko muzički spektakl! Za vrelu atmosferu pobrinuće se CKM cice koje će zasigurno ostaviti bez daha muškarce, dok će ženski deo publike u hali moći da uživa u muškoj modnoj reviji Black George. Program će upotpuniti i plesna grupa Capoeira koja će kroz plesne tačke i šarenolike koreografije u Arenu doneti borilački duh Brazila.

Karte za ovaj događaj prodaju se po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara.

„Everli“ u areni!

Gosti u „Džeri“ vip ložama u areni, zaista će biti vip, pa će iz istih Foam fest pratiti na desetine poznatih ličnosti. Pored domaćih vipovaca, u ložama će se zabavljati i kompletna postava američkog filma Everli, u kojem između ostalih glumi i Selma Hajek, a čije snimanje se završava sutra u Beogradu.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top