Prati nas

Sve o intimnom venčanju Drew Barrymore!

Extra

Sve o intimnom venčanju Drew Barrymore!

Drew Barrymore je od subote uveče udata žena!

Kako piše US Weekly, glumica, kojoj je 37 godina i njen tri godine mlađi muž, Will Kopelman, sudbonosno da izgovorili su na glumičinom imanju u Montesitu. Intimnoj ceremoniji prisustvovale su porodice i nekoliko bliskih prijatelja, među kojima su bili i Cameron Diaz, trudna Reese Witherspoon i Jimmy Fallon.

Ceremonija venčanja bila je uobičajena za jevrejske, sa Kopelmanovim rabinom i ručno izrađenim baldahinom a Drew je nosila Chanelovu venčanicu, koju je poslednji put isprobala u četvrtak, u čemu joj je podršku pružila Diazova, koja je tokom prethodnih meseci glumici najveća podrška.

Ovo je glumičin treći brak. Kopelmana je upoznala 2010. godine kada su bili u kratkoj vezi, koju su obnovili februara 2011.godine. Decembra iste godine on ju je zaprosio. Iako nije potvrdila da je trudna, Drew ponosno pokazuje trudničkistomak. Izvor blizak paru izjavio je da je glumica želela venčanje u junu, zbog toga što “ne želi da pravi veliku feštu od toga, ali želi da se to obavi pre nego što se porodi.”

“Drew je pronašla porodicu čiji deo želi da bude. Dugo se zabavljala sa prijateljima, uživala u karijeri ali duboko u sebi želela je da bude deo bliske porodice, kao što je Willova,” otkriva izvor. “Zaista sam srećna što sam deo Willove porodice. Ne treba ništa uzimati zdravo za gotovo, ali oni su neverovatni ljudi. Zaista izvanredni,” izjavila je Drew u emisiji Ellen početkom februara.

Nama ne preostaje ništa drugo sem da kažemo – čestitamo!

P.Ž./Tračara
Foto: US Weekly

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Melina

  03/06/2012 at 4:15 pm

  Slatkica :-)

 2. Mita

  03/06/2012 at 4:50 pm

  Preslatka je. Cestitke!! :)

 3. Tamara

  03/06/2012 at 9:01 pm

  CESTITKA

 4. Riri ^^

  04/06/2012 at 4:19 pm

  Ništa preterano, kao što mnogi znaju da preteraju na svojim venčanjima. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top