Prati nas

Sve pod strogom tajnošću: Kylie dala ekskluzivni intervju, ali bez novinara

Vesti

Sve pod strogom tajnošću: Kylie dala ekskluzivni intervju, ali bez novinara

2017. samo što se nije završila, a mi još uvek nismo saznali da li je Kylie Jenner trudna ili ne. Od kada glasine o trudnoći počele da se šire, ova rijaliti zvezda se nije pojavljivala ni na jednom javnom događaju i izbegavala je da daje izjave za medije. Ipak, ona se pojavila na naslovnici Love magazina, za koji je dala i ekskluzivni intervjuu, ali zanimljivo je to što je novinarima bio zabranjen pristup.

Sigurno se pitate ko je onda intervjuisao i fotografisao ovu ženu 2018. godine, kako su je nazvali iz časopisa. Naime intervjuu je uradila njena mama Kris Jenner, a fotografisala ju je starija sestra Kendall Jenner, tako da nije bilo nikakvih iznenađenja.


To znači da u intervjuu sigurno nećemo poročitati pitanja koja se Kylie ne bi svidela, ali i da su sve fotografije slikane tako da joj se ne vidi stomak, pa najmlađa članica Kardashian/Jenner člana ponovo nije ni potvrdila ni demantovala ove glasine.

Osim Kris i Kendall, ovom poduhvatu je učestovao i njihov porodični frizer Andrew Fitzsimons, koji celoj porodici već godinama sređuje kosu, a pomoć profesionalnog šminkera nisu potražili jer se Kylie sama našminkala.


2 komentara

2 Comments

  1. Ana

    28. 12. 2017. at 00:19

    u sta se kladimo da ova uopste nije trudna ?

  2. Mima

    06. 01. 2018. at 03:01

    Ahahhaha @Ana vrlo moguće sa njima se nikada ne zna?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top