Prati nas

Sve za novac: Nisu psovali u ‘Parovima’ da im ne bi smanjili nagradu!

Sve za novac: Nisu psovali u ‘Parovima’ da im ne bi smanjili nagradu!

Bez ijedne psovke da im ne bi smanjili honorar!

Bez ijedne psovke da im ne bi smanjili nagradu!

Zbog čestih ispada i prepirki, u kojima nisu birali reči, učesnici rijalitija Parovi, na Happy teelviziji, dobili su zadatak  – dan kulture!

Maca Diskrecija pročitala je svim učesnicima zadatak koji su dobili od produkcije. “Danas je za goste luksuzne vile u kojoj borave Parovi – dan kulture”, pročitala je Maca.

“Znači, danas svi treba da budete pristojni, bez ružnih reči i uvreda, a onaj ko bude prekršio pravilo produkcije, biće kažnjen”, rekla je Maca.

Gotovo neverovatno, ali učesnici su izdržali da dan provedu bez sukoba, a najčešće ih je, da ne govore ružne reči podsećala upravo – Maca Diskrecija. Nagrada za koju se bore i dalje je 100.000 evra! Još jednom se dokazala istinitom izreka, da je najbolje udariti po džepu! :)


Loading...
1 komentar

1 komentar

 1. Lungo mare

  14. 03. 2015. at 20:01

  Po meni ona je Maca Senzacija……najači igrač…..svima rekla da joj mogu polizati pi**u i ništa više,luda mala pozitivno luda,svi je mrze a sve se vrti oko Mace, svi foleri i fikusi Maca u centru pažnje i glavni izbor kamera.Da nije Mace tamo fakat nemaš što vidjeti.
  Par navrata bacim oko …kibim—analiziram.Svi glupi ko ku*ac…….Kibim vidim osim Mace opasan je i Vita Vrač….on je gadan….bela magija je gadan.Krenuo Vita Vrač kao tarot….pa izmasirao sve i sad pomalo baca magiju na muški rod.Prvi mu je na listi Hasa Dudić…čovjek u tangama…kombiniram zašto u tangama…ahaaaa bio u zatvoru na dužoj robiji……i on je prvi plan i izbor Vite Vrača, njega će prvog na spavanju omađijati i obraditi.Kad dođe do zasićenja kreće prema Bori Drlji… Boru će odrljati na spavanju—stalno spava i nije bed….pa Kinez, kopač nosa –crnogorac koji vadi kuglice i baca ispod stola….Dakle sve će ih Vita Vrač nategnuti a glupi su i ne kuže čovjeka u crvenim hlačama.
  Treći opasan i seksualno nabrijan je Matori Šerifović.Matora lovi svaku priliku da tješi Ružicu i cilja da joj uvali jezičinu….matora ima skriveni plan isto kao Vrač.
  Eto kratki presjek ….Maca….Vita Vrač….Matora Šerifović igraju na kartu sexa a svi ostali…svi ostali su nebitni,neinteresantni,dosadni ili impotentni ili imaju malog “pišu” i kompleks.
  Teško će ova ekipa izdržati 70 dana…nemaju oni glave i rijaliti je opasno osuđen na propast(kad ja to kažem to je sigurno tako)
  VIDJETI ĆE TE pucanje po šavovima!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top