Sve za novac: Nisu psovali u ‘Parovima’ da im ne bi smanjili nagradu!

Objavljeno: 14.03. 13:49

Bez ijedne psovke da im ne bi smanjili honorar!

Bez ijedne psovke da im ne bi smanjili nagradu!

Zbog čestih ispada i prepirki, u kojima nisu birali reči, učesnici rijalitija Parovi, na Happy teelviziji, dobili su zadatak  – dan kulture!

Maca Diskrecija pročitala je svim učesnicima zadatak koji su dobili od produkcije. “Danas je za goste luksuzne vile u kojoj borave Parovi – dan kulture”, pročitala je Maca.

“Znači, danas svi treba da budete pristojni, bez ružnih reči i uvreda, a onaj ko bude prekršio pravilo produkcije, biće kažnjen”, rekla je Maca.

Gotovo neverovatno, ali učesnici su izdržali da dan provedu bez sukoba, a najčešće ih je, da ne govore ružne reči podsećala upravo – Maca Diskrecija. Nagrada za koju se bore i dalje je 100.000 evra! Još jednom se dokazala istinitom izreka, da je najbolje udariti po džepu! :)

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

 1. Lungo mare

  Po meni ona je Maca Senzacija……najači igrač…..svima rekla da joj mogu polizati pi**u i ništa više,luda mala pozitivno luda,svi je mrze a sve se vrti oko Mace, svi foleri i fikusi Maca u centru pažnje i glavni izbor kamera.Da nije Mace tamo fakat nemaš što vidjeti.
  Par navrata bacim oko …kibim—analiziram.Svi glupi ko ku*ac…….Kibim vidim osim Mace opasan je i Vita Vrač….on je gadan….bela magija je gadan.Krenuo Vita Vrač kao tarot….pa izmasirao sve i sad pomalo baca magiju na muški rod.Prvi mu je na listi Hasa Dudić…čovjek u tangama…kombiniram zašto u tangama…ahaaaa bio u zatvoru na dužoj robiji……i on je prvi plan i izbor Vite Vrača, njega će prvog na spavanju omađijati i obraditi.Kad dođe do zasićenja kreće prema Bori Drlji… Boru će odrljati na spavanju—stalno spava i nije bed….pa Kinez, kopač nosa –crnogorac koji vadi kuglice i baca ispod stola….Dakle sve će ih Vita Vrač nategnuti a glupi su i ne kuže čovjeka u crvenim hlačama.
  Treći opasan i seksualno nabrijan je Matori Šerifović.Matora lovi svaku priliku da tješi Ružicu i cilja da joj uvali jezičinu….matora ima skriveni plan isto kao Vrač.
  Eto kratki presjek ….Maca….Vita Vrač….Matora Šerifović igraju na kartu sexa a svi ostali…svi ostali su nebitni,neinteresantni,dosadni ili impotentni ili imaju malog “pišu” i kompleks.
  Teško će ova ekipa izdržati 70 dana…nemaju oni glave i rijaliti je opasno osuđen na propast(kad ja to kažem to je sigurno tako)
  VIDJETI ĆE TE pucanje po šavovima!!!!!!!!

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.