Connect with us

Svečano otvoren Web Fest .ME 2012
Vesti

Svečano otvoren Web Fest .ME 2012

Prepoznatljiva statua Web Festa

 

Svečanim koktelom za medije, predstavnike privrednog sektora i članove internet zajednice, sinoć je u klubu HedoneLounge Bar&Restaurant otvaren peti regionalni Internet festival, Web Fest .ME 2012.

Svi oni koji žive za veb i od veba, blogeri, tviteraši, najznačajniji predstavnici domaće Internet zajednice i poznati bili su tu da obeleže početak jedinog Internet festivala na ovim prostorima.

Na otvaranju su govorili Srđan Ercega, direktor festivala i Predrag Lešić, direktor DoMEn-a, partnera i koorganizatora ovogodišnjeg festivala. U kratkom osvrtu na ovogodišnji Web Fest .ME upoznali su goste sa starim dobrim stvarima: Web Fest .ME konferencijom u Budvi, takmičenjem za izbor najboljeg regionalnog web sajta/projekta, kao i novinom, start-up takmičnjem pod nazivom Web-Up .ME.

Ove godine su na programu, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopšte svemu što je WEB. Konferencija će tradicionalno biti održana 20. i 21. septembra u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važni noviteti o kojima se možete informasati na sajtu www.webfest.me. Na konferenciji će biti izabran najbolji start-up projekat koji će dobiti priliku da se predstavi u okviru TechCrunch Disrupt-a 2013, u Njujorku, u maju 2013. godine.

Nakon zatvaranja konferencije, počeće regionalno takmičenje web projekata, a o najboljima će odlučivati žiri i publika iz svih zemalja regiona. Svi zainteresovani će moći da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festival, koji će dodeljivati javnost, glasanjem. Prijave će trajati od 22. septembra do 15. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 15. novembra.

U prijatnoj atmosferi HedoneLounge Bar&Restaurant domaća Internet zajednica je još jednom pokazala da je budućnost u razvoju regionalnog weba i potvrdila slogan ovogodišnjeg festivala – Život je web.

I mi sa Tracara.com uživali smo na koktelu

 

Pročitajte još i:  La Toja Džekson: o deci Majkla Džeksona posle njegove smrti!

 

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Slučajni

    06/09/2012 at 8:42 pm

    Auuu, al’ ste ružne. Ova plava krajnje levo i liči na nešto…

  2. Jeca

    07/09/2012 at 8:31 am

    simpaticne ste tracare moje :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top