Prati nas

Svet se seća Robina: Istinska legenda, veliki čovek, odličan glumac

Vesti

Svet se seća Robina: Istinska legenda, veliki čovek, odličan glumac

robin-williams

Od njega se opraštaju svi, jer svi su ga voleli.

Od kolega glumaca, preko javnih ličnosti do predsednika SAD-a Baracka Obame – svi su odali počast -Robinu Williamsu, koji je juče preminuo u 63. godini života.

susan-schneider
Susan Schneider, glumčeva supruga: Jutros sam izgubila muža i najboljeg prijatelja, dok svet gubi jednog od najomiljenijih umetnika i prelepih ljudskih bića. Srce mi je slomljeno.

obama
Barack Obama: Robin Williams je bio pilot, doktor, genije, dadilja, predsednik, profesor, Petar Pan i sve između. Ali bio je jedinstven. U naše živote je došao kao vanzemaljac ali otišao dotakavši svaki deo ljudskog duha.  Zbog njega smo se smejali, zbog njega smo plakali. Svoj talenat nesebično je delio sa svima, od trupa do marginalizovanih na ulicama. Porodica Obama izražava saučešće Robinovoj porodici, prijateljima i svima koji su sebe pronašli zahvaljujući njemu.

Kevin Spacey
Kevin Spacey: Robin Williams je činio da svet misli i da se smeje. Pamtiću i poštovati to. Veliki čovek, umetnik i prijatelj. Mnogo će mi nedostajati.

sarah michelle gelar
Sarah Michelle Gelar, koja je sa Robinom radila na seriji Luda ekipa, okačila je fotografiju sa najlepšim trenucima sa pokojnim glumcem.

danny devito
Danny DeVito: Srce mi je slomljeno.

ellen degeneres
Ellen DeGeneres: Ne mogu da poverujem u vesti o Robinu Williamsu. Dao je toliko toga mnogim ljudima. Srce mi je slomljeno.

katie couric
Katie Couric:
Svet je izgubio komičara i veliki talenat. Intervju sa Robinom Williamsom bio je kao da se vozite najluđom vožnjom.

2007 VH1 Rock Honors - Green Room
Sharon Osbourne
: Cela Osbourne porodica žali zbog gubitka ljubaznog, smešnog, darežljivog i talentovanog čoveka, Robina Williamsa.

ashley tisdale
Ashley Tisdale: Rečima ne mogu opisati koliko sam tužna. Odrasla sam gledajući njegove filmove i bila sam srećnica jer sam mogla da radim sa njim. On je bio genije u komediji ali i jedan od najprofesionalnijih glumaca sa kojima sam ikada radila. Imao je toplo srce i sa njim su se svi smejali. Nedostajaćeš nam Robine, ali znam da si na boljem mestu.

sarah hyland
Sarah Hyland: Jedan od velikih. Srećna sam što sam te upoznala. Istinska legenda.

miley cyrus
Miley Cyrus: Ne mogu da podnesem vesti o Robinu Williamsu. Nikada nisam plakala zbog nekog kog ne poznajem ali ne mogu da prestanem.

Redakcija Tracara.com
Foto: Us Weekly, heat


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Why?

    12/08/2014 at 12:24 pm

    Lepo je to,ali zasto mu tolike pocasti nisu odavali za zivota?U nekom od poslednjih intervjua je izjavio da prelazi da radi na Ludoj ekipi da bi preziveo,zato sto nesto mora da radi.

  2. Jovana

    12/08/2014 at 12:27 pm

    Stvarno tuzno.Nikada necu zaboraviti gospodju Dautfajer,film mog detinjstva. :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top