Prati nas

Tajanstveni takmičar uplašio voditeljku, zaprepastio žiri!

Tajanstveni takmičar uplašio voditeljku, zaprepastio žiri!

Takmičar sa maskom uplašio žiri!

 

Zaprepašćene sudije X factora – kao nikad do sad! U novom video snimku koji se pojavio u medijima prvo se vidi preplašena voditeljka, a potom i šokirane sudije X factora!

Kiki, Kristina, Željko i Emina ovoga puta ostali su bez teksta! U novom video snimku, koji pomalo liči na isečak iz horor filma, vidi se kandidat koji je zaista uspeo da izazove reakciju žirija i pre nego što je zapevao: i to zahvaljujući originalnoj maski! Takmičar je silno želeo da da se izdvoji iz mase, te je na sebi imao crnu kovrdžavu periku, kreč beo ten, jarko crveni karmin i odelo sa japanskim motivima!

Kako nezvanično saznajemo ovaj kanidat imao je posebne razloge da se maskira što je i rekao žiriju čim je izašao na scenu! Takmičar je ostavio jak utisak na poznati četverac, ali i na publiku, a da li je pevao pesmu na japanskom ili nekom drugom jeziku i kako su na kraju ovog eksentričnog kandidata ocenile stroge sudije X factora, saznaćemo u utorak u 21:15h na TV Pink.

Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. zorica

  18/11/2013 at 11:08 am

  zeljko je najbolji u ziriju!!Bar po pjesmama i visokom plasmanu na evroviziji!Zar to nije najveca popularnost sto se tice ovog sastava zirija!on treba da bude glavni za njih!!!kristina je uz tatu poznatog stekla obrazovanje ,a malo uobrazena!kiki sta misli tako i kaze,realan je.emina fina ne bi da se zamjeri nikome a ipak gleda da pravilno osudi!to je to!!nisu losi uglavnom!!!

 2. Memento mori

  18/11/2013 at 11:18 am

  Ovo je Milić Vukašinović!

 3. Ana

  18/11/2013 at 12:34 pm

  Ocekivala sam od Kristine Kovac pristojnost, zena je naporna, u nekim situacijama prosta i nekulturna. Imam utisak da je dosta nesigurna u sebe. Ipak je ona obrazovana, iz obrazovane porodice, doza odmerenosti nije na odmet.

 4. Jovan

  18/11/2013 at 1:32 pm

  Zapevaće neku operu ili ariju, znači mogu da se kladim!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top