Prati nas

Tajna Aleksandre Radović: Snimila folk album?!

Bizarno

Tajna Aleksandre Radović: Snimila folk album?!

Aleksandra Radović snimila je 2003. godine album s turbo-folk pesmama koje je finansirala folkerka Anica Milenković, ali je u poslednjem momentu odustala od izdavanja, otkriva Kurir Stars.

U intervjuu iz tog perioda Milenkovićeva je najavila da neće više da bude pevačica i da će postati menadžerka jedne mlade i talentovane pevačice.

“Dosta mi je estrade, neću više da snimam ploče. Prelazim u menadžerske vode. Finansiraću ploče mlade pevačice Aleksandre Radović, koja je mnogo talentovana i dugo se amaterski bavi muzikom. Novac koji uložim u njenu karijeru vratiće mi se preko njenih nastupa”, izjavila je Anica 2003.

Ubrzo nakon toga, na estradi se pojavila Radovićka, ali kao pop pevačica. U želji da saznamo zbog čega nije realizovana saradnja između njih dve, kontaktirali smo s Milenkovićevom, koja već duže vreme živi u Americi.


“Ona je odustala”, odgovorila je u poruci Anica, ali je posle nekoliko dana promenila ploču, tvrdeći da zapravo postoji još jedna Aleksandra Radović.

“Poznajem dve osobe pod tim imenom. Aleksandra Radović je pop pevačica i ona nikad nije pevala narodnjake. Nema govora da sam joj ja pomogla. U pitanju je druga Aleksandra, ona je anonimna i pevala je narodnjake u to vreme.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top