Prati nas

Tajna uspeha imperije Kardashian

Hot!

Tajna uspeha imperije Kardashian

 

(foto: wenn)

(foto: wenn)

I “ptice na grani znaju”  ime svakog člana velike porodice Kardashian, a ne tako davno, 2007. godine čak ni Google nije mogao “iskopati” mnogo toga o  njima. Dakle, koja je tajna njihovog planetarnog uspeha?

Danas mega-popularna Kim Kardashian bila je poznata samo kao pratnja naslednice Hilton imperije, Paris, koja joj je pravila društvo u ludim provodima do zore u nekim od najskupljih klubova na svetu, ali niko nije znao ko su njena majka, otac, očuh, sestre… Pa, čime je onda porodica Kardashian zaslužila svoj sopstveni reality show?

Izvršni producent showa Keeping Up With The Kardashians,  Ryan Seacrest,  je u intervjuu za magazin Haute Living objasnio da su producenti jako dugo tragali za porodicom koja bi bila dovoljno interesantna za medije i javnost i sve je ukazivalo na to da je klan Kardashian/Jenner stvoren za male ekrane.

Ryan je sestre Kardashian upoznao nekoliko godina pre početka snimanja prve sezone showa i jednom prilikom je poslao kamermane na žurku koju je “klan” priredio u svom domu jednog vikenda. “Sećam se toga kao da se juče desilo. Kamerman me je pozvao u nedelju popodne i rekao da ću umreti od smeha kada budem pregledao snimke. Porodica Kardashian je imala sve potrebne elementa za uspeh – duhoviti su, zabavni, haotični ali je njihov dom uvek pun ljubavi”, priseća se Ryan,

Kasnije je dodao, “ Zaista sam uživao gledajući The Osbournes, koja je bila prva reality show emisija tog tipa. Dugo sam razmišljao o tome kako bi izgledao savršen naslednik ovog uspešnog showa i sada sam siguran da sam ubo premiju”.

“Obratili smo se agencijama za kasting u LA i rekli smo im da tragamo za porodicom koja je zainteresovana i spremna za javno eksponiranje u svetu televizije. Kardashianovi su bili oduševljeni ovom idejom.”

Naravno, nije se sve završilo na “pukoj” emisiji – svetski poznata “mamadžerka” i poglavica klana Kardashian/Jenner  učinila je sve što je bilo u njenoj moći kako bi od svoje porodice stvorila svojevrstan brend i zahvaljujući svom neverovatnom “osećaju za biznis” uspela je da višestruko uveča njihovo već zavidno porodično bogatstvo.

Ryan ne krije svoje divljenje prema ovoj briljantnoj mamadžerki, “Ja se Kris jako divim, zato što je obavila neverovatan posao tako što je na običnom TV showu uspela da izgradi imperiju neslućenih razmera.”

Pa… Kris, želiš li da nas usvojiš? :)


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lala Kraljica

  26/01/2015 at 10:25 am

  blago njima….

 2. Sara

  26/01/2015 at 11:32 am

  Mali Mejson ^_^

 3. hahaha

  26/01/2015 at 1:50 pm

  ma tajna je velika guzica hahahaha :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top