Prati nas

Take That uskoro snimaju spot!

Vesti

Take That uskoro snimaju spot!

Originalna postava benda Take That je ponovo tu! Nakon višemesečnih spekulacija da će ekipa zajedno sa Robi Vilijamsom na čelu ući u studio i napraviti album, to se zaista i desilo.

Hauard Donald, Geri Barlou, Džejson Orandž, Mark Oven i Robi Vilijams potvrdili su da će simnje novog albuma biti gotovo uskoro, a da će se na tržištu naći u novembru mesecu.

Robi, koji je u međuvremenu po izlasku i popularnog britanskog benda pre 15 godina, izgradio solo muzičku karijeru na zavidnom nivou, izjavio je o povratku u grupu: “Osećam se kao da sam se vratio kući.”


A dok bend završava novi album, nakon čega će uslediti i velika svetska turneja, kao najavu novog CDa uskoro ćemo imati prilike da gledamo novi spot popularne petorke, u kome će reprodukovati intrigantne situacije iz filma “Brokeback Mountain”. Robi Vilijams i Geri Barlou će tumaćiti zaljubljeni kaubojski par.

Hmmm, to će biti zanimljivo… :)

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Puccica

    17/07/2010 at 3:04 pm

    jesjesjesjesjes!!!!!! KONACNO <3 ali,nadam se da ce i pored toga raditi na solo karijeri :/ OBOZAVAM GA. sta god da misli da je dobro za njegovu karijeru,neka radi :P <3

  2. PLAVUSA

    17/07/2010 at 8:50 pm

    hahahahaha ovo jedva cekam da vidim! strasno se lozim na robija!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top