Takmičari X Factora imitiraju žiri!

lukijan

Lukijan

Pogledajte kako finalisti X Faktora imitiraju Kristinu, Eminu, Željka i Kikija!

 

Finalisti X Faktora iz nedelje u nedelju vredno rade na svojim nastupima, a sudeći po novom video snimku ovi talentovani mladići i devojke pauze koriste za šalu – ovoga puta na račun svojih mentora! „ Neretko posle nastupa komentarišemo i naše mentore. Uglavnom prepričavamo ko je kome šta rekao, ali ponekad i negodujemo ukoliko je žiri bio prestrog, što se ponekad dešava“ – kažu finalisti popularnog šou programa.

Na novom video snimku koji će vas sigurno nasmejati možemo videti kako izgleda kada finalisti zauzmu pozicije sudija, a da li će se žiri naljutiti posle ovoga ostaje da vidimo već večeras (21h na TV Pink) kada je na programu nova epizoda gledanog TV formata. Tema večerašnje emisije je filmska muzika – Hitovi iz filmova i serija koje smo voleli.

 

Redakcija Tracara.com

3 Komentara!

 1. Baby Monster

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 30

 2. Troll

  To sto mnogo ne prica, ne znaci da je mutav, glup ili ogranicen. Decko samo nije nametljiv.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 5

 3. lalallal

  Lukijan skinuo Zeljka.AHAHAHHA UBEDLJIVO

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu, versku i nacionalnu mržnju, kao i netoleranciju svake vrste biće obrisani. Komentari koji se ne tiču teme teksta na koji se komentariše, biće obrisani. Družimo se, i budimo pozitivni! :-)