Prati nas

Tamari Đurić zapalili auto od 100.000 evra, momak joj odmah kupio novi!

Extra

Tamari Đurić zapalili auto od 100.000 evra, momak joj odmah kupio novi!

(foto: Instagram/tamarastar89)

(foto: Instagram/tamarastar89)

Starleti Tamari Đurić neko je zapalio skupoceni ‘porše’ od 100.000 evra, ali kako njenom dečku novca ne manjka, istog dana joj je kupio novi.

Tamara je u sredu ujutru ostala bez automobila, koji su joj zapalili ispred stana na Dedinju. Na njenu sreću, samo 24h kasnije je poručen isti takav.

“Radujem se novom automobilu, ali to su samo materijalne stvari. Mnogo mi je važno da niko nije povređen, da nikome drugom osim meni nije naneta nikakva šteta”, rekla je ona za Kurir i otkrila da ni na koga ne sumnja.

“Znam da niko nema razloga da zapali moj auto jer sam uzoran građanin, nikom se nisam zamerila. Čak mislim da je u ‘poršeu’ izgorela instalacija, jer je auto već bio star. Ne znam… Bila sam u policiji jutros, zvali su me po službenoj dužnosti. Žao mi je što nisam mogla mnogo da im pomognem, ali ostavljam ih da rade svoj posao. Oni će sigurno utvrditi da li je požar podmetnut ili je nešto drugo u pitanju. Samo mi je krivo što se moja porodica potresla, ali proći će vreme, pa će se i to zaboraviti”, ispričala je Đurićeva.3 komentara

3 Comments

 1. OčiCinizma

  09/09/2016 at 9:59 pm

  Soraja :D

 2. aaa

  10/09/2016 at 7:13 am

  Auto bio star?
  Jbte ovaj polusvijet kao da živi na drugoj planeti a ne u Srbiji. Razbacuju se ciframa i mlate gluposti samo tako…

 3. Loli

  10/09/2016 at 1:12 pm

  “Ali to su samo materijalne stvari.” A tebi su kao vazne one duhovne

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top