Prati nas

Tanja Savić: Muž me nije maltretirao!

Vesti

Tanja Savić: Muž me nije maltretirao!

Pevačica u intervjuu demantovala neistine o sebi

Tanja Savić vratila se prošle nedelje u Srbiju, gde je započela promovisanje novog singla Hotel za izgubljene duše.

Pevačica je u intervjuu priznala da joj je Srbija nedostajala, ali i da njen muž stiže uskoro, zajedno sa sinovima. Savićeva je odbacila tvrdnje pojedinih medija da ju je muž maltertirao, zbog čega je morala da potraži pomoć Sigurne kuće.

“Mašta može svašta. Da sam bila u sigurnoj kući, verovatno bih tamo i ostala. Ne bi mi bilo pomoći. Moj muž me nikada ne bi povredio. I kada bi mi uradio nešto, Australija bi sve učinila da me spase. Tamo su žene zaštićene. I Srbija bi mi pomogla. Ali do toga ne bi došlo! Mene Dušan voli, volim i ja njega. Normalno je da se ponekad svađamo. Ne živim život kao u bajci, ne cvetaju mi ruže, posvađam se i ja s mužem, ali to su sitnice,” tvrdi pevačica i dodaje da nisu bili na rubu egzistencije.

“Nisam radila, ali sam super živela. Dušan ima motel, i njegovi rade. I da nemamo para, mogli bismo lagano da živimo od socijalne pomoći. Tamo su budžeti preveliki, može da se živi od dečjeg dodatka. Postoje porodice koje tako žive, ali mi, naravno, želimo više,” kaže Tanja i dodaje da je sada vrema da se fokusira na karijeru.

“Vreme je da se posvetim karijeri. Planiram da ostanemo u Srbiji. Hteo – ne hteo, Dušan će morati da dođe i živi u Srbiji.”

P.Ž./Tračara


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. kim

  09. 02. 2013. at 12:38

  Lepo lako bi joj bilo da izigrava zrtvu da trazi sazaljenje.Drago mi ej da ima neko posten na ovoj estradi i ko ne daje sve za 5 minuta slave :)

 2. Lejla

  09. 02. 2013. at 13:31

  Smesno se izrazava..

 3. LOLA

  09. 02. 2013. at 15:28

  Slatka je.

 4. bony

  09. 02. 2013. at 15:59

  E jadna je ona kada mora nesto dokazivati i objasnjavati.

 5. Hana

  09. 02. 2013. at 17:31

  Barem je realna…ne ko drugi koji se slikaju ispred necije vile i tvrde da je njihova..!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top