Prati nas

Tanja Savić napravila skandal na snimanju #TLZP zbog bivšeg dečka!

Šokantno

Tanja Savić napravila skandal na snimanju #TLZP zbog bivšeg dečka!

Pevačica histerisala zbog bivšeg dečka (foto: alo/arhiva)

Pevačica histerisala zbog bivšeg dečka (foto: alo/arhiva)

Tanja Savić iznervirala se na snimanju nove epizode emisije Tvoje lice zvuči poznato, kada je videla da u njoj gostuje njen bivši dečko Darko Filipović!

Pevačica je došla na probu i u bekstejdžu ugledala svoje kolege, a pozdravila se sa svima, osim sa Filipovićem.

“Tanja je ušla u prostoriju gde su sedeli Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem. Onda je bez zadržavanja otišla na scenu gde su bili organizatori i počela da viče: Ne želim da gledam Darka. Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da deli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mesec dana non-stop prozivao preko medija,” priča dobro obavešten izvor dnevnog lista Alo.

“Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim. Zahtevala je da joj se pomeri vreme probe. U jednom momentu naišla je Slavica, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.” ispričao je izvor i dodao da se Darko ponašao kao da se ništa ne dešava.

Ipak, on nije želeo da govori o Tanji.

“Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lepo smo se zabavili, a verujem da će se naše imitacije dopasti i publici,” rekao je on.4 komentara

4 Comments

 1. Tijana

  26/11/2014 at 6:57 pm

  Grand kic i sund se toliko prosirio na Prvoj da su se poceli mesati u sve i jednu emisiju koja se emituje. Stara dobra,pljuni pa polizi

 2. ANIKA

  26/11/2014 at 7:27 pm

  Daj ba ostavite zenu vise na miru.

 3. ime

  26/11/2014 at 9:49 pm

  jel ono njoj bas slavica otela nekog decka

 4. Tigger

  26/11/2014 at 11:55 pm

  Sto da je ostave na miru???Ganci umislila da je zvezda,hahaha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top