Tanja Savić: Ne mogu više da izdržim, već sam pukla!

Objavljeno: 26.11. 09:53

Tanja izgubila rat sa medijima (foto: Instagram)

Tanja izgubila rat sa medijima (foto: Instagram)

Pre nekoliko nedelja pevačica Tanja Savić je upala u rat sa medijima širom zemlje zbog svoje izjave u kojoj se pogrešno izjasnila.

Zbog rečenice kako su mnogi klečali pred njom za intervju, svakodnevno su počele da se objavljuju negativne priče o ovoj pevačici. Tanja sada želi pomirenje i shvata da je izgubila rat sa medijima.

Okrećem novi list. Ne mogu da ih pobedim nikako. Priznajem da sam doživela poraz od medija, teško mi je ovih dana, plačem… Živ sam čovek, ne mogu da izdržim, već sam pukla. Nisam se lepo izrazila, rekla sam žuta štampa. Nisam mislila na sve, već na pojedine medije. Na neke novinarčiće, koji me nerviraju. Nisam mislila na urednike i sve medije… Uostalom, moje je da pevam, ne da pričam” rekla je Tanja za kamere emisije Glamur i dodala još “Snimiću pesmu, pa ćemo napraviti neku najavu spota u nekom kafiću, da se duržimo i pomirimo.”

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Mita

    Šrek da prestane da se mnogo žali. Postoji ona dobra izreka – ispeci pa reci, tako da bi trebalo da joj ovo služi za nauk.

  2. lili

    Znači, ova je glupa za sve pare. Može li ona kriva usta da otvori a da nelupi neku glupost?

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.