Connect with us

Tanja Savić: Neko plasira laži o meni
Vesti

Tanja Savić: Neko plasira laži o meni

Pevačica Tanja Savić danima puni stranice novina. Razlog ni malo prijatan: njen suprug Dušan navodno je kidnapovao njihovog sina Maksima. Ipak, u intervjuu za nedeljnik Story Tanja demantuje navode štampe, uz objašnjenje da neko tendenciozno plasira laži o njoj.

“Dušebrižnicima koji iznose takve gluposti, a koji me očigledno ne vole, poručila bih da Dušanovoj i mojoj ljubavi ništa ne fali. Iz svega ovog mogu da zaključim da nekome mnogo smetam, kao što smeta i blagostanje u mojoj porodici. Moja sreća iz nepoznatih razloga nekoga očigledno unesrećuje. Ne želim ništa ni da demantujem, ni da potvrdim, ali možda ću jednog dana na tu temu opširno da pričam. Neću da kažem ni da li su takve tvrdnje istinite ili nisu jer je reč o mom privatnom životu koji zaista ne bi trebalo nikoga da zanima”, kaže Tanja i dodaje da je poslednjih meseci mnogo neistine napisano o njenom životu.

“Govorili su da sam bankrotirala, da smo prodavali motel jer nemamo para za život  i na kraju nas razvode. Ne znam šta je sledeće, verovatno da je Dušan gej. Ne postoji granica, ni dobar ukus, verovatno se to radi jer svi misle da neću reagovati zbog činjenice da dugo nisam bila u Srbiji, ali ovo je previše. Međutim, ne ljutim se, samo sam malo razočarana.”

Pevačica je otkrila ime svog novog singla, koji njeni fanovi žaljno iščekuju. “Dobila sam pesmu i odmah mi se svidela. Zove se Hotel za izgubljene duše i uveliko radimo na njoj, ali još nemam detalje i nisam sigurna kad ću da je objavim”, poručuje jedna od najpopularnijih zvezdi Granda.

Pročitajte još i:  Tanja Savić prvi put progovorila o gubitku bebe
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. agnes

    16/11/2011 at 12:25 am

    a i jesu navalili na zenu,,,,

  2. aleks

    16/11/2011 at 7:58 pm

    koje gluposti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top