Prati nas

Tanja Savić: Progoni me paćenik!

Hot!

Tanja Savić: Progoni me paćenik!

Tanja u ozbiljnim problemima zbog bivšeg saradnika! (foto: Facebook)

Tanja u ozbiljnim problemima zbog bivšeg saradnika! (foto: Facebook)

Pevačica Tanja Savić šokirana je pričom koju je u javnost izneo izvesni Bane Đokić, tvrdeći da je njen suprug Dušan tuče, vara i da se čak drogirao pred njim, prenosi Kurir.

“On je paćenik, koji je želeo naslovnu stranu i dobio je. Verovatno je ljut što smo ga razotkrili. Predstavljao se u naše ime, pretio, obećavao naš novac, pa to je krivično delo! Možemo da ga tužimo za to! Kad se nama javio jedan momak iz Crne Gore i kad smo uvideli šta se dešava, hteli smo da prekinemo saradnju i preuzmemo moj Fejsbuk profil. On to nije prihvatio. Ucenjivao nas je. I na kraju je sve obrisao. Zbog toga se desio ceo ovaj problem”, tvrdi Tanja za Kurir i objašnjava.

“On je ovog lika iz Crne Gore, koji nas je zvao, prevario za 350 evra, znači imamo mi to u mejlu tog momka. Bane se čak kleo u decu, govorio mu je „da mi prebaciš sve fanove na moju stranicu, ja ću da ti platim“. Znači, takve stvari zalužuju kaznu. Imamo dovoljno osnova da ga sudski gonimo. Slao je mejlove u Dušanovo ime, potpisivao se kao Dušan, mi čuvamo sve što nam je Crnogorac poslao. On kaže Dušanu: „Ja vidim da si ti kršan momak, pravi muškarac, a kad me je on pozvao i rekao da je Tanjin muž, nisam mogao da mu poverujem jer ima ženski glas.”

Tanja poručuje da je Bane prisvojio novac od YouTubea, a da to nije ni prijavio.

“Bane je uzeo oko 5.000 dolara od YouTubea i potrošio, a to nije prijavio. On to ne priča. Bolje da povede računa o svom mentalnom zdravlju nego o tome šta radimo Dušan i ja. Njemu treba psihijatar”, ističe pevačica, poručujući da umalo nije povratila kada je na YouTubeu ukucala Banetovo ime i prezime i videla njegove spotove.

S druge strane u izjavi za Alo Bane ističe da je zabrinut za sopstvenu bezbednost.

“Ne smem da izađem iz kuće. Plašim se za svoju bezbednost. Danas sam video Dušanov auto parkiran ispred moje zgrade i u panici sam da želi da mi naudi. Samo sam rekao istinu, sa Tanjom sam sarađivao i uvek sam joj pomagao, nisam zaslužio da me maltretira njen muž.”4 komentara

4 Comments

 1. DBo$$

  22/01/2015 at 11:46 am

  Kako nije ranije shvatila koliko je on bolestan? Vise puta je plasirao lazne price,on ima ozbiljan psihicki poremecaj. Slapac koji ocajnicki zeli popularnost iako nije ni za sta…

 2. xy

  22/01/2015 at 11:49 am

  Ovaj lik, samoprozvani pevač, nije normalan definitivno. Ovako nešto slično desilo se i kad je bio asistent Bokija 13. Pa se onda predstavljao kao dečko Jelene Jovanović dok je bila na Farmi i montirao slike s njom u fotošopu. Sposoban je da gazi preko svih samo da bi se pojavio u novinama i na portalima.

 3. xx

  22/01/2015 at 3:16 pm

  okej,slazem se da su oni klipovi sa jutjuba njegovi jeziviii…………..

 4. aleX

  22/01/2015 at 11:40 pm

  Ovaj lik je odvratan!!! Spotovi na yt su mu uzasno i jezivi… :S

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top