Prati nas

Tanja Savić sa mužem učestvuje u rijalitiju ‘Parovi’

Tanja Savić sa mužem učestvuje u rijalitiju ‘Parovi’

Tanja Savić sa mužem (foto: Kurir)

Tanja Savić sa mužem (foto: Kurir)

Nova sezona rijaliti šoua Parovi uskoro počinje na Happy televiziji, a učestvovaće deset ličnosti iz javnog života sa svojim partnerima.

Prvi poznati par koji bi trebao da učestvuje su Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević.

Gotovo je dogovoreno da u rijaliti uđu Tanja Savić i njen suprug” izjavio je producent pomenute televizije, Danijel Đurić, kako piše Kurir i dodaje još “Verujemo da će pregovori biti finiširani uskoro, a fanovima ove talentovane pevačice biće interesantno da na ekranu  posmatraju kako se ponaša sa suprugom pred kamerama.”

Sa druge strane, prvi na listi pregovora bili su Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Produkcija televizije Happy ne otkriva visinu honorara koju su spremni da odvoje za ovaj par, kao ni uslove pod kojima će oni učestvovali u rijalitiju i biti pod budnim okom kamera 24 sata dnevno.

Ono što je svim potencijalnim učesnicima primamljivo je luksuz u kom su boravili učesnici prve sezone rijalitija, a i činjenica da su apsolutno svi isplaćeni do kraja.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tanja S. :)

  19. 02. 2015. at 11:11

  Preterase ga vise sa Tanjom Savic!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne prodje dan, novina, natpis dnevno a da se ona ne spomene!!!! Hteo covek ili ne ne moze da makar jednom dnevno kroz njegov zivot se ne provuve njeno ime!!!! Iritira…. :P !

 2. Lungo mare

  19. 02. 2015. at 13:24

  Svaki rijaliti je toliko gledan i uspješan koliko su učesnici iliti parovi zanimljivi,interesantni.Je*eš ti statiste,je*eš rijaliti ako nema nekoliko dežurni provokatora koji će dizati tenzije i gledanost,koji će bez problema reći Kemišu da je debela svinja koji samo gleda gdje će se dobro nažderati i isprditi,Zorici isto tako i sličnima .Koga zanima 10 parova gdje se međusobno ližu i klimaju glavama,folirante –prevarante ,od postanka čovjeka gladijatori su na cjeni,tako ako se dese parovi po nekakvim linijama poznanstva TO NEĆE NIKO GLEDATI.

 3. nn

  19. 02. 2015. at 13:41

  Na silne mere stednje …oni udarili po luksuzu….da napacenom narodu bodu oci….Ma dosta vise tih rijalitija …ide prolece to nece niko gledati….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top