Prati nas

Tanja Savić zbog muža ne govori sa roditeljima!

Šokantno

Tanja Savić zbog muža ne govori sa roditeljima!

Tanja ne razgovara sa porodicom!

 

U jednom trenutku Tanja Savić bila je najtraženija Zvezda Granda, koja je nizala brojne hitove i kojoj su svi predviđali blistavu karijeru. Onda je odlučila da osnuje porodicu, venčala se i otišla u Australiju. Tamo je rodila dvoje dece, a onda se vratila u Srbiju s namerom da se sada posveti karijeri. Međutim, njen povratak je vrlo neuspešan, pesma koju je snimila nije prošla dobro kod publike, a gotovo i da ne nastupa. Na sve to, pevačica je u svađi sa roditeljima i bratom, koji su optužili njenog supruga Duška za njen poslovni neuspeh.

“Brat je najviše ljut jer smatra da Tanjinu karijeru stopiraju obaveze oko supruga i dece”, tvrdi izvor dnevnog lista Alo i dodaje da Tanji poslovna ne cvetaju ruže.

“Dok je živela tri godine u Australiji, Tanja je bila potpuno posvećena porodici, deci, a pre svih suprugu. Kada je odlučila da se vrati u Srbiju, nadala se mnogo, misleći da će da nastavi sa karijerom tamo gde je stala, ali ništa nije ispalo kako je zamislila. Pesme koje je snimila nisu slušane onoliko koliko se očekivalo, a nastupe gotovo i da nema. Zbog toga je u poslednje vreme dosta nervozna i nezadovoljna. Iako se Dušan trudi da joj udovolji u svemu, ne polazi mu za rukom.”

Sukob na relaciji Tanje s jedne strane i njenih roditelja i brata s druge nastao je kada su joj oni savetovali da promeni pristup poslu i da joj muž, koji se ne razume u estradu, više ne bude i menadžer.

“Brat više nije mogao da ćuti i da sluša sestru kako zanoveta i žali se, a ništa ne radi po pitanju karijere. On joj je rekao da mora da uloži u pesme, stajling, reklamu. Takođe, rekao joj je da je Dušan krivac jer je stopirao njenu karijeru kada je odveo preko okeana, a i da sada retko nastupa jer joj je menadžer muž koji se ne razume u estradu, pa samim tim ne ume ni da pregovara kako treba. Njega su podržali i Tanjini roditelji, a ove reči uvredile su Savićevu i njenog supruga, zbog čega je odlučila da komunicira samo sa sestrom Biljom, koja je podržava u svemu”, naglašava izvor.

Redakcija Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Mima

  07/11/2013 at 10:18 am

  Da mi je znati ko su ti “izvori” sto prenose ovo? Glupost…

 2. Just me :-)

  07/11/2013 at 10:41 am

  Koja seljadija,brate! Nit’ su ovi izvori tačni,niti koga zanima..
  #smor

 3. DBo$$

  07/11/2013 at 3:56 pm

  dal je rekao ili nije nema veze,ali je to definitivno istina. Tanja se uopste ne trudi oko karijere. Nema reklamu,nema FB stranicu (koja je u danasnje vreme najveca reklama),nema nikakve promene u stajlingu,ama bas nista sto bi je ponovo vinulo na vrh estrade. Meni je zao zbog toga jer sam veliki njen fan.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top