Prati nas

Tanja Savić: Želim devojčicu!

Foto

Tanja Savić: Želim devojčicu!

Iako se pisalo da se Tanja Savić razvodi od supruga Dušana Jovančića, zbog kidnapovanja deteta, kao grom iz vedra neba tokom jučerašnjeg dana skoro svi mediji u zemlji preneli su vest da je atraktivna crnka u drugom stanju.

“Pre nekoliko dana otkrila sam da sam ponovo u drugom stanju. Trudna sam tek šest nedelja. Iako to nismo planirali, Duško i ja smo se neizmerno obradovali kada smo saznali da ćemo uskoro dobiti i drugo dete. Otkako sam upoznala svog supruga, znala sam da je on idealan čovek s kojim želim da imam troje dece”, otkriva mama jedanaestomesečnog Maksima za Story.

Iako kaže da joj nije važno kog će pola biti dete, Tanja se potajno nada devojčici.

“Nikada nisam pridavala značaj tome kog pola je dete, samo mi je važno da ono bude zdravo i da trudnoća, kao i porođaj proteknu u najboljem redu. Pošto već imamo dečaka, svakako bismo voleli da dobijemo i ćerkicu, ali to nam nije od presudnog značaja. Ako ponovo bude muško, biće vremena i za ćerku”, poručuje ova Zvezda Granda.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Tina

  29/11/2011 at 9:10 am

  Obratite paznju samo na ovu recenicu: “kao grom iz vedra neba tokom jučerašnjeg dana skoro svi mediji u zemlji preneli su vest da je atraktivna crnka u drugom stanju”
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Bem ti drzavu!!!!

 2. bum bum

  29/11/2011 at 11:32 am

  brak joj u krizi i sad pokusavaju drugim detetom da iglade stvar.Ali trebali bi da znaju da to nepali svaki put

 3. steva

  29/11/2011 at 4:00 pm

  AMA VISE LJUDI PRETERUJETE,PA STA AKO JE SKOTNA TO JE OVDE KOD NAS U FUCKING SRBIJI DIVNO I KRASNO,PRIORITET SAMO TAKAV UH,AL DOBRO ONA DOTLE DOPIRE

 4. belcica

  29/11/2011 at 4:23 pm

  Ahaha,katastrofa:D

 5. MILICA 92

  29/11/2011 at 8:15 pm

  Tanja kad ce nova pesma Hotel za izgubljene duse??? Nadam se da ce biti USKORO…!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top