Prati nas

Taylor Swift: Nisu me podržali zbog prelaska sa kantri muzike na pop!

Moda

Taylor Swift: Nisu me podržali zbog prelaska sa kantri muzike na pop!

Žena godine po Billboardu ( foto: Billboard )

Žena godine po Billboardu ( foto: Billboard )

Billboard magazin je po drugi put proglasio Taylor Swift za ženu godine, a u ekskluzivnom intervjuu je otkrila kroz kakve poteškoće je prošla zbog novog albuma.

Album 1989 je oborio rekord prodaje koji se odnosi na broj kopija kupljenih u prvoj nedelji, ali Taylor otkriva da nije sve išlo tako glatko i da je za mnoge stvari morala da se izbori.

Imala je više sastanaka sa čelnim ljudima produkcijske kuće koja je izdala ovaj album, kao i sa svojim menadžmentom. Svi oni su pokušavali da je odgovore od naslovne strane omota CD-a na kom se ne vidi pola njenog lica, od naziva koji je izabrala, kao i zbog prelaska na čist pop.

“Kada sam im rekla da nisam snimila kantri album oni su bili u panici. Zamolili su me čak da dodam bar tri kantri pesme ili da malo izmenimo neke kako bi bile u kantri duhu. Ali ja nisam želela da mešam ta dva žanra. Pored toga, ja nikada neću biti neko ko će pevati tuđe reči. Pevam samo ono što sama napišem”, bila je izričita Taylor.

Pa, sve dok svoj posao radiš ovako uspešno, zašto i ne bi?


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. aaa

  07. 12. 2014. at 11:32

  Ovaj album joj je odličan, ruku na srce!
  Samo taj žanr, meni ona uvijek bila pop pjevačica, nisam je nikada doživio kao country muzičara

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  07. 12. 2014. at 12:08

  Mislim da treba da gradi svoju karijeru kako ona želi. Ona je htjela pop album i napravila ga i meni je iskreno ovo omiljeni njen album. Stvarno je prelijep! Svaka čast Taylor!

 3. smile

  07. 12. 2014. at 14:56

  album je super

 4. Milos

  07. 12. 2014. at 20:30

  Zasto je ona popularna.A da,zato sto je bez harizme bez talenta i svaka pesma joj je ista tj:ima istu poruku,ili je mediji non stop provlace

 5. Milos

  07. 12. 2014. at 20:32

  Zasto je ona popularna? * gresku sam napravio u prethodnom komentaru

 6. Milan

  09. 12. 2014. at 18:10

  Nisam cuo novi album, ali ne znam koliko ce joj se isplatiti. Nakon raspada muzicke industrije u Americi jedino country muzicari prodaju albume. Uvek se setim kad je Taylor nastupila sa Stevie Nicks na Grammy nagradama. Znas da si uspeo u zivotu kad na scenu izadjes sa jednom od najvecih legendi rock ‘n rolla!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top